Populært i Provence

La Malmaison Nice Boutique Hotel
Frankrig, Provence, Nice
  • Central beliggenhed
  • Restaurant på stedet
  • Gode anmeldelser
Aston La Scala
Frankrig, Provence, Nice
  • Tæt på by & strand
  • Restaurant på stedet
  • Hyggelig atmosfære
Ibis Styles Nice Vieux Port
Frankrig, Provence, Nice
  • Tæt på havet
  • Central beliggenhed
  • Gode anmeldelser

Om Avignon

Rejser til Avignon

Pavernes by, Avignon, er bestemt en udflugt og et ophold værd for enhver, der vil opleve Provence. Byen har ca. 90.000 indbyggere og omringet af en historisk bymur, som vidner om historiens vingesus. Byen er nem at finde rundt i trods de små middelalderlige gader. Byen tilbyder en masse spisesteder, fortovscaféer og -restauranter.

Pavebyen Avignon byder på historie og en unik stemning bag de store bymure. Verdens største gotiske bygningsværk, Palais des Papes (Pavernes palads), hvor paverne havde residens fra 1307 til 1378, er alene rejsen værd. Men det er Avignons bymidte også med sine mange middelalderlige gader og stræder, der hvert år i juli fyldes med gøglere, akrobater og gadekunstnere, når byen afholder den verdensberømte teaterfestival, Le Festival d'Avignon. Avignon har ca. 90.000 indbyggere og er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

 

Historisk bycentrum og seværdigheder

Den kendte sang ”Sur le Pont d’Avignon” har sit navn fra den berømte halve bro Pont Saint-Benezet, der går ud i Rhônefloden. Broen er en anden af de mange seværdigheder, som Avignon har at byde sine gæster på. Foran pavernes palads ligger der en smuk plads, som flere restauranter bruger til udeservering om sommeren. Kun et par hundrede meter fra paladset kommer man til Place de l'Horloge, der er omkranset af mange fortovscaféer og restauranter. På pladsen kan man desuden opleve forskellige aktiviteter og markeder - alt efter årstiden. Ud fra Place de l'Horloge går forskellige gader, hvor man kan shoppe og finde flere hyggelige restauranter. Det kan være svært at finde parkeringsmuligheder i bycentrum. Dog ligger der et stort parkeringshus i forbindelse med shoppincenteret, Les Halles, ved Place Pie. Ellers er der betalingsparkering flere steder langs bymuren. 
 

Området omkring Avignon

Avignon er et oplagt sted at bo, hvis man gerne vil have et fast udgangspunkt for sin ferie, men med mulighed for at udforske området. Fra Avignon er der eksempelvis kun ca. 40 km til den smukke romerske by, Arles. Ligeledes ligger byen ved porten til det store vindistrikt Côtes du Rhône med byen Orange som centrum i Châteauneuf-du-Pape, hvilket betyder en afstand på omkring 20 km fra Avignon. Så vil du opleve Provence, er Avignon bestemt en udflugt og et ophold værd.

Læs mere om Avignon

Kort

Hoteller

Book trygt på Signatours.dk

Når du bestiller en pakkerejse hos os, er du økonomisk beskyttet via vores medlemskab af Rejsegarantifonden

Meget smartere end charter

Signatours har ingen udgifter til guideskoler og bamseklubber! Vi er et online rejsebureau uden unødvendige udgifter