Om hotellet

marcus
Besøgt af
marcus
fra Signatours

Hotel de l'Horloge

I hjertet af Avignon, rundt om hjørnet fra den centrale plads La Place de l'Horloge og kun ca. 250 meter fra Pavernes Palads ligger det charmerende Hotel de l'Horloge. Hotellet har 35 tradition-værelser er indrettet i lyse behagelige toner og har wifi, skrivebord, aircondition, værdiboks, minibar, lcd-tv samt badeværelse med toilet bruser og hårtørrer. 

Hotel de l'Horloge ligger i hjertet af Avignon i en lille sidegade rundt om hjørnet fra Place de l'Horloge, hvor der er masser af liv i form af restauranter og markeder. Tæt på pladsen er der gode shoppemuligheder, og der er ca. 250 m til Pavernes Palads og den historiske plads foran paladset. Ud over den centrale placering byder hotellet på hyggelig værelser og en overdårdig morgenmadsbuffet.

Central placering

Selv om Hotel de l'Horloge har det centrale Avignon lige uden for døren, ligger hotellet i et stille og rolig kvarter. Hotellet ligger kun ca. 300 meter fra bymuren, hvor det er ideelt at parkere. Her kan man også nyde de skønne områder omkring Rhônefloden og den kendte bro Pont St. Bénézet, der lægger navn til sangen Sur le Pont d'Avignon. Banegården ligger ca. 700 meter fra hotellet.

Indendørs charme

Hotellet er indrettet med et gedigent møblement, der er moderne med et rustikt touch. Receptionen ligger i forbindelse med et lille lobbyområde med lounge. Morgenmadsrestauranten er meget hyggeligt indrettet med en udestue, der er bygget uden på facaden, så man har en oplevelse af at sidde på fortovet og spise. På grund af den lyse udestue falder der er meget klart lys ind i resten af restauranten. Morgenmaden serveres som buffet.

Læs mere om Hotel de l'Horloge

Værelser

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
  • Mulighed for A/C
  • Køleskab/minibar
  • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel de l'Horloge

  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Elevator
  • Reception
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel de l'Horloge
R. Felicien David, Pl De L'horloge,1
84000 Avignon, Frankrig

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...