Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Residence ExcelSuites

Med et ophold på ExcelSuites Residence vil du befinde dig i hjertet af Cannes, og hotellet er praktisk beliggende i forhold til Palais des Festivals et des Congrès.

ExcelSuites Residence ligger på Boulevard Carnot, der er den store gade, som fører til Boulevard La Croisette og stranden. Hotellet blev bygget i 2004 og har fordelt på 6 etager 46 møblerede lejlighedermed tekøkken. Hotellet råder over en vaskemulighed (mod betaling). Til de videre faciliteter hører en foyer, bar, klimaanlæg, safeboks, elevatorer, internetadgang (mod betaling) og en garage med elevator. Fra hotellet har du kun ca. 30 minutter til Musée de la Castres og den gamle bydel i Cannes, Suquet. Det berømte Palais des Festivals ligger kun ca. 20 minutter herfra. 

På tagterrassen på 5. etage finder du 3 whirlpools samt en solterrasse. Her kan du trække dig tilbage fra storbyen for en stund, mens du planlægger de næste oplevelser i byen. 

Værelser

Her er 46 moderne indrettede lejligheder, som består af varianterne T2 og T3. T2-lejlighederne er ca. 40 m2 store og kan tilbyde et soveværelse, en opholdsstue og et tekøkken. Endvidere råder de over eget badeværelse med badekar, hårtørrer og separat toilet. T3-lejlighederne råder over 2 soveværelser (1 med queensize seng, 1 med tvillingesenge), opholdsstue og tekøkken er ca. 50-60 m2 stort. Hertil kommer 2 badeværelser med badekar samt enten hårtørrer eller brusebad og toilet. I alle lejligheder er der desuden trådløs internetadgang over WLAN, mikrobølgeovn, individuelt regulerbart klimaanlæg og radiator, altan eller terrasse samt strygejern og strygebræt.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Residence ExcelSuites

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Residence ExcelSuites
Boulevard Carnot,93
06400 Cannes, Frankrig

 • Nærmeste by: 3 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...