Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

New Hotel Vieux Port

Helt nede ved den gamle havn i Marseille ligger New Hotel Vieux Port. Hotellets placering er ideel for shopping, restaurantbesøg og gåture ved havnefronten. Der er under 100 meter til den nærmeste metrostation Vieux-Port Hôtel de Ville. Hotellet ligger i en sidegade til La Canebière, der er hovedgaden i Marseille, hvor man finder en masse restauranter og butikker.

Hotellets faciliteter

Hotellets imødekommende personale byder velkommen på et hotel, hvor hver etage er en rejse til fjerne himmelstrøg. De 5 etager med i alt 42 værelser er indrettet med hvert sit tema som Tusind og En Nat, solopgang, asiatisk eller indisk tema. Morgenmadsrestauranten, der serverer en lækker morgenmadsbuffet, ligger på 1. sal og er indrettet i et dejligt lyst lokale med udsigt mod byen og havnen.

Ideel placering

Placering tæt på den gamle havn gør, at hotellet er let at komme til både i bil og med offentlig transport. Kommer man i bil henviser hotellet til den nærmeste offentlige parkering, der ligger ca. 200 meter fra hotellet. Får man nok af restauranter, butikker og gåture ligger sandstranden Prado ca. 5 km fra den gamle havn.

Læs mere om New Hotel Vieux Port

Værelser

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på New Hotel Vieux Port

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Elevator
 • Reception

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

New Hotel Vieux Port
3 bis, Rue Reine-Elisabeth
13001 Marseille, Frankrig

 • Nærmeste strand: 2 km
 • Afstand til centrum: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...