Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Le Club Mougins by Diamond Resorts

Hvis du gerne vil bo på et lejlighedshotel af middel standard i gåafstand fra centrum af Mougins i Provence, kan Le Club Mougins by Diamond Resorts være det rigtige valg for dig. Her er poolområde og en dejlig fælles solterasse.

Dette dejllige område ligger ved Mougins i Provence. Med en beliggenhed indenfor 1000 meter fra bymidten giver stedet nem adgang til alt det, Mougins kan tilbyde. Hvis du er golfinteresseret, ligger den nærmeste golfbane indenfor 3 kilometer fra lejlighedshotellet. De nærmeste offentlige transportmidler ligger 6 kilometer fra stedet, og jeg anbefaler derfor, at du lejer en bil, så du kan opleve området på egen hånd. Her kan du fx køre til den nærmeste strand, der ligger ca. 8 km fra Le Club Mougins by Diamond resorts. På området er her parkeringsplads til rådighed, så det er ekstra nemt, hvis du har lejebil eller selv kører herned. Receptionen er åben 24/7. 

Ved det dejlige poolområde kan du slappe af på varme dage, og her er også tennisbane og et lille fitnessrum, hvis du gerne vil være aktiv på ferien. Her er også mulighed for at få noget at spise og drikke på hotellets restaurant. Le Club Mougins by Diamond Resorts er et godt hotel til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo i hyggelige omgivelser i gåafstand fra byen, næste gang turen går til Mougins i Provence.

Godt at vide

Denne ejendom accepterer ikke kæledyr.

Vigtigt: Resortet kræver et gyldigt kredit-/betalingskort til at opkræve et depositum på €100 per lejlighed. Venligst vær opmærksom på, at gæster, der ikke er i stand til at give et depositum vil ikke få adgang til lejligheden.

Bemærk, at nogle faciliteter er mod ekstra betaling. 

Læs mere om Le Club Mougins by Diamond Resorts

Værelser

Stedet råder over 58 lejligheder med aircondition/opvarmning, tv, telefon, sikkerhedsboks, DVD-spiller hårtørrer, strygejern-/bræt, tekøkken, køleskab, kaffemaskine, kedel, mikroovn, brødrister, sovesofa og stue-/spisestue.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Le Club Mougins by Diamond Resorts

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar
 • 2 el. flere soveværelser

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Le Club Mougins by Diamond Resorts
Chemin Du Val Fleuri, Mougins, AlpeS-Maritimes,199
6250 Cannes, Frankrig

 • Nærmeste strand: 8 km
 • Afstand til centrum: 1 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...