Om hotellet

marcus
Besøgt af
marcus
fra Signatours

Hotel Ellington

Hotel Ellington er et stemningsfuldt hotel i art-nouveau stil, som ligger få skridt fra den gamle bycentrum og Promenade des Anglais og ca. 1 km fra byens akropolis. Butikker, barer og restauranter ligger lige uden for døren og havet blot ca. 400 meter derfra. Alle hotellets 110 værelser råder over aircondition, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Dejlig gård

På hotellet finder man reception, wi-fi internetforbindelse i fælles arealer, morgenmadsrestaurant med god morgenmadsbuffet, bar og dejlig gård med bord og stole. Ankommer man i bil, er det muligt at forudbestille garageplads, som ligger ca. 50 meter fra hotellet. Man finder nærmeste cykeludlejning 100 meter fra hotellet og endda mulighed for at leje scootere 500 meter derfra. På stedet kan man benytte sig af parasol og liggestole på stranden til fordelagtige priser.

Værelser

Alle hotellets 110 værelser råder over aircondition, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn, telefon og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er endividere mulighed for at lave kaffe og te. Benyttelse af wi-fi internetforbindelse betales på stedet.

Classic-værelserne findes i to forskellige indretningsstile. Mediterranée med senge i støbet jern og varme farver fra middelhavet og saharién med møbler i lyse træfarver og stoffer i chokolade-, karamel- og lysbrune farver.

Deluxe-værelserne er indrettet med designermøbler i wenge-træ og gardiner i røde og sorte farver.

Executive-værelserne er indrettet i Luis XVI-stil med silke- eller velourstoffer. Endvidere får gæsterne badekåbe og hjemmesko samt wi-fi internetforbindelse med i prisen.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Hotel Ellington

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Kæledyr tilladt
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Hotel Ellington
25 Boulevard Dubouchage
06000 Nice, Frankrig

 • Nærmeste strand: 900 m
 • Afstand til centrum: 5 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...