Om Autichamp

Rejser til Autichamp

Landsbyen Autichamp med sine 140 indbyggere byder på dejlige naturomgivelser i et roligt område. Byen ligger på en klippe med en fantastisk udsigt til det bakkede landskab og naturparken "Vercors".

Lille landsby

Autichamp er en gammel by, der ligger ca. 29 km fra den større by Valance. I landsbyen finder man et mindre udvalg af butikker med lokale produkter, men for større indkøb skal man til byen Crest (10 km). 

Historisk fortid

Autichamps historie går helt tilbage til Romertiden. Dette ses blandt andet på resterne af byens slot og kirken "Saint Sebastian". I dag er det kun kirkens tårn, der står tilbage, og traditionen tro går en dame fra byen op i tårnet hver dag kl. 12 for at ringe med de gamle klokker.

Aktiviteter i naturen

Til trods for sin rolige beliggenhed midt i naturen er der masser af aktiviteter at foretage sig i området. I det nærliggende naturområde Vercors er der mange muligheder for aktiviteter som cykling på afmærkede cykelstier, vandring, klatring og faldskærmsudspring. På floden kan man tage på bådudflugter, sejle i kano eller fiske.

Hoteller

Områder og byer

Alle områder og byer i Rhône-Alpes