Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Nana Angela Apartments

Hvis du drømmer om en badeferie i rolige omgivelser hos en sød familie, og rækker budgettet ikke til 5 stjerner, så skal du ikke fortvivle. På Nana Angela Apartments kan du bo i en lille lejlighed med balkon og adgang til pool til yderst rimelige priser. Mere græsk bliver det vist ikke.

Det lille lejlighedskompleks Nana Angela Apartments har en god og attraktiv beliggenhed kun 200 meter fra havet og stranden og det samme til det lille hyggelige bycentrum i Analipsi, hvor du har et godt udvalg af småbutikker og restauranter. Det er et ægte græsk, familieejet sted med en god og afslappet atmosfære, og du kan være helt sikker på at møde nogle af de mange stamgæster.

Du kan nyde dagen ved poolen, hvor der også er en lille afdeling til familiens yngste, og trænger du til en forfriskning, er det blot at kalde på tjeneren. Poolbaren serverer også lettere måltider, og det gælder både til frokost og aften, og så har du mulighed for at bestille ophold med morgenmad, hvis ikke du foretrækker at benytte dit private køkken. 

Godt at vide

Beliggenheden i et populært ferieområde gør, at støj kan forekomme, ligesom der kan være aktiviteter og underholdning på stedet.

Læs mere om Nana Angela Apartments

Værelser

Hotellet har 32 enkelt indrettede lejligheder i forskellige størrelser og kategorier. Alle har balkon eller terrasse, aircondition (tillæg), værdiboks, køkkenniche samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Nana Angela Apartments

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Nana Angela Apartments
Analipsi Hersonissos,
70014 Analipsi/ Hersonissos, Grækenland

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Afstand til centrum: 200 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...