Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Georgina

Georgina byder velkommen med palmehave og stranden lige uden for døren. Her er hyggeligt, og du føler dig hurtigt hjemme og klar til at nyde din ferie. Personalet yder en god og personlig service, som er med til, at du kan slappe af. Kretas strålende sol og det blå hav skaber en dejlig, afslappet atmosfære. 

Fra swimmingpoolen kan du også nyde udsigten over strand og hav. Her findes et lille poolafsnit til børn. Solsenge findes både i palmehaven og på stranden. Flertallet af lejlighederne på dette hyggelige hotel byder også på havudsigt fra den lille balkon/terrasse.

Hotellet ligger ikke kun tæt på stranden, men også i gåafstand til Agia Marinas charmerende cafeer, tavernaer og butikker. Om aftenen byder de lokale restauranter på det velkendte græske køkken samt internationale retter. Du kan også opleve samme dejlige stemning i den større by Chania, der ligger 10 km herfra. De lokale busser kører dig ind til hyggelige Chania, hvor du oplever en gæstfri lokalbefolkning. Oplev hyggelige tavernaer i den gamle bydel og ved den stemningsfyldte havn.
 

Godt at vide

Her findes parkeringsmuligheder. 
Hotellet har ikke restaurant, men indkøbsmuligheder findes inden for gåafstand. 
 

Læs mere om Georgina

Værelser

Hotellet har 18 hyggelige og bekvemme lejligheder. Flertallet byder på havudsigt fra den lille balkon/terrasse. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Georgina

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Børnepool el. afsnit

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Georgina
Agia Marina,125
73014 Chania, Grækenland

 • Nærmeste strand: 50 m
 • Nærmeste by: 10 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...