Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Perla Beach

På Perla Beach er hyggelig atmosfære i højsædet, og du føler dig hurtigt hjemme og klar til at nyde feriestemningen. Personalet er søde og yder en fin og personlig service. Dette mindre hotel tilbyder dig grønne omgivelser, og du kan bare slappe af og nyde livet under Kretas strålende sol.  

Hyggen afspejler sig også i hotellets elegante bygninger og de komfortable lejligheder. Alle lejligheder tilbyder veludstyret kitchenette, og de fleste har også en privat balkon/terrasse. Nogle har en fin udsigt til den dejlige swimmingpool, som er virkelig indbydende og skønt beliggende i centrum af hotellet med charmerende omgivelser.

Den skønne strand og det blå hav kan nydes efter blot få minutters gang. Du bor også tæt på Agia Marinas charmerende cafeer, tavernaer og butikker. Om aftenen er her et livligt natteliv og afslappet stemning. Chania by, der ligger 11 km herfra, kommer du nemt til med de lokale busser. I hyggelige Chania opleves også den søde lokalbefolkning, de smalle stræder, hyggelige tavernaer i den gamle bydel og ved den stemningsfyldte havn.
 

Godt at vide

Her findes parkeringsmuligheder. 
De lokale busser, der blandt andet kører til Chania by, kan du nemt finde tæt på hotellet. 
Indkøbsmuligheder findes i kort afstand fra hotellet.
 

Læs mere om Perla Beach

Værelser

Hotellet har 19 komfortable lejligheder. Alle lejligheder tilbyder veludstyret kitchenette, og de fleste har også en privat balkon/terrasse. Nogle har en fin udsigt til den dejlige swimmingpool.   

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Perla Beach

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Perla Beach
Agia Marina
73100 Chania, Grækenland

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Nærmeste by: 11 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...