Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Nontas Hotel Apartments

Nontas byder dig velkommen i hyggelige omgivelser. På hotellets solterrasse med indbydende swimmingpool kan du nyde den afslappede atmosfære og feriestemning. De gæstfrie og søde grækere sørger for en hyggelig og personlig service. Du vil hurtigt føle dig hjemme og klar til Kretas strålende sol. 

Lejlighederne er alle med veludstyret kitchenette, og de fleste har privat balkon/terrasse med udsigt til swimmingpool eller hotellets andre omgivelser. Hotellet har en hyggelig snack-bar, og du kan nyde den grønne have og den indbydende swimmingpool med børneafsnit. Om aftenen er her også en fin og afslappet stemning, når gæsterne hygger sig rundt om poolen. Nogle aftener bliver der arrangeret et farverigt folkloreshow.

Området tilbyder mange lækre strande, og du bor ikke langt fra den kendte Agii Apostoli strand og det skønne blå hav. I denne hyggelige ferieby findes flere lokale tavernaer, restauranter og cafeer, der tilbyder en hyggelig stemning og afslappet atmosfære. Du kan også nemt tage lokalbussen ind til den charmerende by Chania med stemningsfyldte tavernaer i den gamle bydel og ved den hyggelige havn. 
 

Godt at vide

På hotellet kan morgenmad tilkøbes.
Nontas ligger tæt på indkøbsmuligheder.  
Lokalbusserne kører blandt andet til Chania by.
Der kan forekomme trafikstøj fra den nærliggende vej. 
 

Læs mere om Nontas Hotel Apartments

Værelser

Hotellet har 30 lejligheder, der alle har et veludstyret kitchenette, og de fleste har privat balkon/terrasse med udsigt til swimmingpool eller hotellets andre omgivelser.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Køleskab/minibar
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Nontas Hotel Apartments

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Nontas Hotel Apartments
Kato Daratso Chania,
73100 Creta, Grækenland

 • Nærmeste strand: 300 m
 • Nærmeste by: 5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...