Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Albatros Hotel & SPA

Albatros Hotel & Spa er et godt sted at tilbringe en badeferie på det skønne Kreta. Her kan du slappe af ved poolen eller på den nærliggende strand, og har du lyst til en tur i byen, er der kun få hundrede meter til det livlige centrum med butikker og den berømte bargade. Hotellet har mange stamgæster og besøges af både børnefamilier samt yngre par.

Hvis du har lyst til at kombinere en badeferie med underholdende aftener og nætter i byen, så er Albatros Hotel & Spa et godt valg. Her kan du vælge mellem at slappe af på stranden eller på en behagelig solseng ved poolen, dyrke motion i hotellets fitnesscenter eller lade dig forkæle i det dejlige Spa og wellnesscenter.

Om aftenen tager det ikke mange minutter at gå til byens mange fristelser, og hvis du foretrækker at spise dine måltider på hotellet, som har hele to restauranter, kan du bl.a. bestille ophold med halvpension. Rejser du som børnefamilie, kan det være godt at vide, at der er en miniklub for de mindste i månederne juli og august, og så er der også en lille børneafdeling i poolen samt en mindre legeplads. Hotellet tilbyder også underholdning med bl.a. græsk dans og musik, og i dagtimerne er der mange aktiviteter, du kan deltage i.

Godt at vide

Selv om hotellet ligger i et forholdsvis roligt område i udkanten af centrum, skal du være opmærksom på, at støj kan forekomme, da der er en del aktiviteter og underholdning samt lokal trafik.

Læs mere om Albatros Hotel & SPA

Værelser

Hotellet har 206 pænt indrettede værelser i forskellige størrelser og kategorier. Alle har som minimum balkon eller terrasse, satellit TV, aircondition, wi-fi, værdiboks, minikøleskab, elkedel samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Albatros Hotel & SPA

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Albatros Hotel & SPA
Deadalou Str. 1
70014 Hersonissos, Grækenland

 • Nærmeste strand: 100 m
 • Afstand til centrum: 300 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...