Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Futura Hotel

Hvis du gerne vil bo på et hyggeligt, familieejet lejlighedshotel med prisvindende restaurant og mindre poolområde for både børn og voksne, så kan du tjekke ind på Futura Hotel på din næste ferie til Kreta. Her bor du få minutters gang fra stranden og lokale barer, restauranter og caféer. 

Futura Hotel er et charmerende, familieejet lejlighedshotel, hvor du kan komme helt ned i gear og virkelig mærke den græske feriestemning. Her kan du komme på kursus i græsk madlavning og opleve dans, musik og god mad på de græske temaaftener og endda selv give dig i kast med de græske dansetrin. Er du bare kommet for at slappe af, kan du også dase dagene væk ved poolen med en svalende dukkert i ny og næ. Og vil du gerne have en dag på stranden, skal du bare gå få minutter, før du står med fødderne i sandet. 

Futura Hotel ligger i et stille og roligt område, som er helt oplagt for dig, som holder ferie for at slappe af, hvad enten du rejser med eller uden børn. Du kan dog sagtens kombinere daseferien med afstikkere og dagsture til de omkringliggende byer og seværdigheder. Hvad enten du har lyst til at besøge dem på cykel, med rutebus eller turistbus, med det lille turisttog eller i egen bil, så skal hotellets personale nok være behjælpelige med at guide dig eller leje transportmiddel. Jeg anbefaler Futura Hotel til dig, som gerne vil koble af i rolige, personlige omgivelser med god mulighed for udflugter. 

Godt at vide

Værelserne har eget tekøkken med det mest basale køkkenudstyr. Her kan du tilberede lette retter, men du kan ikke påregne egentlig madlavning. 

Flere gæster giver udtryk for, at der ikke er kaffemaskine i lejlighederne. 

Udbuddet af madlavningskurser og underholdning varierer efter sæson. 

Læs mere om Futura Hotel

Værelser

Hotellet har 55 enkelt og lyst indrettede lejligheder med plads til op til 6 personer. Du vælger selv, om du vil have opholdet med eller uden morgenmad eller halvpension på hotellet. 

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Futura Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Futura Hotel
Maleme,
73014 Chania, Grækenland

 • Nærmeste strand: 300 m
 • Nærmeste by: 16 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...