Om hotellet

Marieb
Udvalgt af
Marieb
fra Signatours

Gerona Mare

Hvis du gerne vil holde ferie på et helt nyt hotel med fælles pool og køkken i lejligheden, så kan du bo på Gerona Mare på din næste ferie til Kretas nordkyst. Her bor du i rolige omgivelser lidt væk fra det hele, men lige ved stranden og i gåafstand fra et mindre udvalg af barer og spisesteder i den lille by Gerona, som ligger midt imellem kystbyerne Platanias og Maleme.

Gerona Mare er for dig, der gerne vil bo på et mindre hotel med rig mulighed for at komme helt ned i gear. Her er en fin størrelse pool med afskærmet børneafdeling i den ene ende, så du kan snildt bruge formiddagene i vandet eller på en af liggestolene i solen, uanset om du rejser med eller uden børn. Og skal der lidt afveksling til, har du bare få meter ned til stranden, hvor flere liggestole venter. Når det bliver spisetid, har du også forskellige muligheder. Med eget tekøkken i lejligheden kan du selv tilberede lettere retter, eller du kan koble helt af og besøge en af de nærliggende spisesteder ved hovedvejen. 

Gerona Mare er et nyere hotel beliggende i den lille by, Gerona, som ligger strategisk godt placeret i forhold til motorvejen. Hotellet er derfor oplagt som base for en afslappet ferie med afstikkere til byer, attraktioner og seværdigheder i nærområdet. Fra hotellet kan du køre til Maleme og Platanias på få minutter, mens Chania ligger ca. 20 minutter væk. Jeg anbefaler Gerona Mare til dig, der gerne vil have en rolig sol- og badeferie uden for mange mennesker på hotellet, men samtidig gerne vil have mulighed for at tage på ture og opleve nærområdet. 

Godt at vide


Værelserne har eget tekøkken med det mest basale køkkenudstyr. Her kan du tilberede lette retter, men du kan ikke påregne egentlig madlavning. 
 

Læs mere om Gerona Mare

Værelser

Hotellet har 17 værelser indrettet i moderne, enkel stil med plads til op til 4 personer. Alle lejligheder har tekøkken, og de fleste har egen balkon eller terrasse. 

 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Gerona Mare

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Elevator

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Gerona Mare
Gerani,0 Traslados
73014 Platanias, Grækenland

 • Nærmeste strand: 50 m
 • Nærmeste by: 10 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...