Om hotellet

Marie
Udvalgt af
Marie
fra Signatours

Ariadne Beach Hotel

Hvis du gerne vil bo i rolige og grønne omgivelser på et hotel med plads og faciliteter til hele familien, så skal du tjekke ind på Ariadne Beach Hotel på din næste ferie til Malia, Kreta. Her er en separat pool til de mindste ved siden af voksenpoolen, en lille legeplads på græsset ned mod stranden og direkte adgang fra haven og poolområdet til stranden.

Ariadne Beach Hotel er for dig, der gerne vil på en rolig og afslappet sol- og badeferie til Kreta, hvad enten du rejser med eller uden familien. Her kan du dase formiddagene væk på solsengene, kun afbrudt af en kølende dukkert i saltvandspoolen. Rejser du med børn, kan de større plaske i poolen, mens du kan tage de mindste med i den separate babypool, som ligger lige ved siden af. Vil du have bølgeskvulp og sand imellem tæerne, skal du bare tage håndklædet under armen og gå de få meter fra græsplænen og ned ad trappen til stranden.

Som gæst har du halvpension på hotellet under opholdet, men der ligger masser af restauranter og caféer i byerne Stalis og Malia, hvis du savner lidt afveksling i menuen. Begge byer ligger inden for gåafstand, og her finder du også både barer og butikker, mens forlystelsesparkerne, Labyrinth Park og Acqua Plus Water Park, ligger bare et kvarters kørsel fra hotellet. Jeg anbefaler Ariadne Beach Hotel til dig, der gerne vil holde ferie i rolige omgivelser med plads til familien og mulighed for afveksling i hotel- og badeferieprogrammet.

Godt at vide

Du får halvpension inkluderet i opholdet, hvilket gælder morgenmad og aftensmad (buffet) på hotellet.

Læs mere om Ariadne Beach Hotel

Værelser

Hotellet har 119 enkelt indrettede værelser i lyse og varme farver med plads til op til 3 personer. Halvpension på hotellet er inkluderet i opholdet.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Ariadne Beach Hotel

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
  • Mulighed for balkon/terrasse
  • Børnepool el. afsnit
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Reception
  • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Ariadne Beach Hotel
Nik. Grammatikaki St.,
70007 Malia, Grækenland

  • Nærmeste strand: 100 m
  • Nærmeste by: 1 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...