Om hotellet

MarieB
Besøgt af
MarieB
fra Signatours

Atrium Ambience Hotel

Rethymnon er i mine øjne én af Kretas hyggeligste byer. Her er en skøn sandstrand, og den gamle bydel er et mylder af små, snoede gader og charmerende, venetianske huse. Rethymnon har et stort udvalg af hyggelige tavernaer, internationale restauranter, hyggelige butikker og et livligt natteliv. Bor du på Atrium Ambience Hotel, har du både strand og centrum inden for gåafstand.

Da jeg boede på Atrium Ambience Hotel, var jeg desværre ikke på ferie. Jeg havde derfor personligt ikke glæde af den dejlige sandstrand, der ligger få minutters gang fra hotellet, og som de fleste af hotellets øvrige gæster besøgte flittigt. Til gengæld havde jeg stor glæde af at kunne spadsere ind til den gamle bydel om aftenen, finde en god taverna og nyde atmosfæren i byen.

Atrium Ambience Hotel er pænt og moderne med et dejligt, lille poolområde med swimmingpool, solterrasse og poolbar. Hvis du bestiller opholdet med pension, serveres de valgte måltider fra buffet i hotellets restaurant, hvor du både kan spise inde og på den udendørs terrasse. Hotellet er oplagt til både voksne og familier med større børn, der gerne vil kombinere badeferie ved strand eller pool med oplevelser i byen.

Godt at vide

Poolområdet ligger det meste af dagen i skyggen. Vil du solbade, anbefaler jeg derfor stranden.

Hotellet ligger i et område med en del trafik, hvilket kan høres på nogle værelser og fællesområder.

Swimmingpoolen har en meget lille, integreret børnepool. Her er ingen faciliteter rettet mod mindre børn, og jeg anbefaler derfor primært hotellet til voksne og familier med større børn.

Læs mere om Atrium Ambience Hotel

Værelser

Hotellet har 130 pænt og moderne indrettede værelser i forskellige kategorier. Alle værelser har balkon eller terrasse.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Atrium Ambience Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Atrium Ambience Hotel
M. Portaliou,24
74100 Rethymnon, Grækenland

 • Nærmeste strand: 200 m
 • Afstand til centrum: 1,3 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...