Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Esperos Palace Hotel

Vil du gerne bo i smukke omgivelser på et dejligt hotel af god standard over middel, næste gang du rejser til Rhodos? Vil du gerne undgå All Inclusive og i højere grad udforske det lokale køkken? Vil du gerne bo lige ned til stranden? Så bør du overveje det populære Esperos Palace Resort, der ligger mellem Faliraki og Kalithea på Rhodos' østkyst. 

Esperos Palace Resort er et godt 4-stjernet hotel med en god beliggenhed. Her er et skønt poolområde med flere swimmingpools, ”lazy river” og børnepool. Det hele ligger i en stor, grøn have, som deles med søsterhotellet, Esperos Mare Resort. Her er god plads til både børn og voksne, og den skønne sandstrand ligger lige nedenfor haven. 

Opholdet på Esperos Palace Resort er med morgenmad, men du kan opgradere til halvpension, hvis du gerne vil nyde din aftensmad på hotellet. Alternativt kan du tage ind til Faliraki centrum med et stort udvalg af internationale restauranter. Du kan også tage ind til Rhodos by, særligt den gamle bydel, hvor du finder et godt udvalg af små, hyggelige tavernaer. Jeg anbefaler Esperos Palace Resort til voksne og familier med større børn, der gerne vil holde en dejlig badeferie på Rhodos.

Godt at vide

Hotellet tilbyder håndklædeservice til pool og strand, så du behøver ikke at fylde kufferten op med strandhåndklæder. 

Poolområdet deles med søsterhotellet, Esperos Mare. 

Læs mere om Esperos Palace Hotel

Værelser

Her er 248 pænt indrettede værelser i forskellige kategorier med og uden havudsigt. Du kan også bestille en suite, hvis du ønsker mere plads. Alle værelser har balkon eller terrasse samt faciliteter som aircondition, Wi-Fi, deponeringsboks, TV, minikøleskab, badekåbe og hårtørrer.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Esperos Palace Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Reception
 • Elevator
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Esperos Palace Hotel
P.o. Box: 202,
GR 85100 Faliraki, Grækenland

 • Nærmeste strand: 0 m
 • Afstand til centrum: 4 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...