Om hotellet

MarieB
Udvalgt af
MarieB
fra Signatours

Anita Aparthotel

Hvis du vælger at bo på Anita Aparthotel, næste gang du rejser til Rhodos, kommer du til at bo på et lille, hyggeligt lejlighedshotel i gåafstand fra stranden i Ialyssos. Her indkvarteres du i ferielejligheder med tekøkken, som giver dig frihed til selv at tilberede lette retter, spise morgenmad ”hjemme” eller blot lave en kop kaffe, når det passer dig. 

Anita Aparthotel ligger i rolige omgivelser mellem Ialyssos og Ixia på Rhodos' nordvestkyst. Her er kun 29 studios og lejligheder, og det giver en behagelig og afslappet atmosfære, især omkring det lille poolområde. Lejlighedshotellet ligger tilbagetrukket fra stranden, men du har alligevel kun 600 m herned. 

Hvis du spadserer langs stranden ind mod centrum af Ialyssos finder du et godt udvalg af græske tavernaer og internationale restauranter. I løbet af ferien bør du også besøge Rhodos' charmerende, gamle bydel, der ligger kun 7,5 km fra hotellet. Her er hyggeligt at bruge en eftermiddag og aften til at slentre rundt i de smalle gader og nyde atmosfæren. Anita Aparthotel er af enkel, middel standard, og jeg anbefaler dette lejlighedshotel til dig, der gerne vil bo i hyggelige omgivelser uden at have store krav til standarden. 

Godt at vide

Visse faciliteter, som fx aircondition og deponeringsboks, er mod ekstra betaling og afregnes direkte på hotellet. 

Lejlighederne har tekøkken med det mest basale køkkenudstyr. Her kan du tilberede lette retter, men du kan ikke påregne egentlig madlavning. 

Stranden ved hotellet er en stenstrand, og badesko kan anbefales, særligt til de mindste gæster. Det blæser en del på vestkysten, hvilket på varme dage kan virke befriende, men som kan føles lidt generende på andre tidspunkter. 

Hotellet ligger kun 9 km fra lufthavnen, og du må påregne at kunne høre flytrafikken.

Læs mere om Anita Aparthotel

Værelser

Her er 29 enkelt indrettede studios og lejligheder, der alle er indrettet med balkon eller terrasse samt tekøkken med basalt køkkenudstyr. Her er desuden faciliteter som TV, telefon og aircondition. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Anita Aparthotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Anita Aparthotel
Ialysos Avenue 48
85101 Ixia, Grækenland

 • Nærmeste strand: 600 m
 • Afstand til centrum: 1,5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...