Om hotellet

MarieB
Besøgt af
MarieB
fra Signatours

Blue Horizon Hotel

Dette familievenlige hotel af god, middel standard kan være et oplagt valg til din næste ferie på Rhodos, hvis du gerne vil bo ned til stranden, og hvis du samtidig ønsker at gå udenom de mange All Inclusive resorts på øen. Blue Horizon Hotel ligger i Ialyssos på Rhodos' vestkyst, ikke langt fra Rhodos by. 

Blue Horizon Hotel ligger i en grøn og hyggelig have med et godt poolområde med swimmingpool, separat børnepool og solterrasse. For enden af haven ligger stranden, hvor der er strandbar, solsenge, parasoller, beachvolley og god plads til både afslapning, leg og svømmeture. Hotellet arrangerer aktiviteter og underholdning for både børn og voksne i sommersæsonen (maj-september), som du kan deltage i, hvis du har lyst. Opholdet er med morgenmad, og du kan opgradere til halvpension eller helpension hjemmefra, hvis du gerne vil spise på hotellet. 

Blue Horizon Hotel ligger i gåafstand fra det hyggelige centrum af Ialyssos, hvor du finder en række hyggelige tavernaer, internationale restauranter, butikker og en håndfuld barer. Byen er lille, men hvis du søger et større udvalg af oplevelser, ligger Rhodos by kun 7,5 km herfra. Særligt den gamle bydel bag borgmurene er hyggelig at slentre rundt i både om dagen og om aftenen, hvor der dækkes op til aftensmad under åben himmel i de små tavernaer og restauranter med gårdhaver. Jeg anbefaler Blue Horizon Hotel til voksne og børnefamilier, der gerne vil have en god beliggenhed, og som ikke forventer et væld af faciliteter. 

Godt at vide

Aircondition er kun tændt i perioden fra slut maj til midt september og styres centralt i størstedelen af perioden. 

Værelserne er indrettet i lidt gammeldags stil og kan fremstå lidt slidte. Værelserne ligger enten i hovedbygningen eller i mindre bungalowbygninger spredt rundt på hotellets grund. De fleste af disse er i to etager i åbent plan. Bortset fra economyværelser er de øvrige værelsestyper indrettet med balkon eller terrasse.

Hotellets grund støder ned til stranden, men her er op til 100 m til stranden fra hovedbygningen og op til 200 m fra bungalowbygningerne. 

Hotellet ligger kun 7 km fra lufthavnen, og du må påregne at kunne høre flytrafikken. 

Læs mere om Blue Horizon Hotel

Værelser

Her er 222 pæne værelser, der er indrettet i lidt gammeldags stil, og som kan fremstå lidt slidte. Værelserne ligger enten i hovedbygningen eller i mindre bungalowbygninger spredt rundt på hotellets grund. De fleste af disse er i to etager i åbent plan. Bortset fra economyværelser er de øvrige værelsestyper indrettet med balkon eller terrasse samt faciliteter som aircondition, deponeringsboks, TV og hårtørrer. Værelserne findes i forskellige kategorier og kan vælges med og uden havudsigt. 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
Nogle værelser har:
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Blue Horizon Hotel

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for hav-/søudsigt
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Blue Horizon Hotel
Ferenikis - Beach Of Ialyssos,
85101 Ialyssos, Grækenland

 • Nærmeste strand: 0 m
 • Afstand til centrum: 500 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...