Om Bali

Rejser til Bali

Bali er en lille ø og det tager ikke mange timer at køre Bali rundt, og leder du efter ren idyl er du kommet til det rette sted. Vandet omkring Bali er helt fantastisk og er du glad for at dykke er der rig mulighed for dette. Bali er kåret til den mest besøgsvenlige ø i Indonesien og det er noget du vil ligge mærke til så snart du ankommer til øen. De lokale er meget venlige og er altid klar til at hjælpe.

Hvordan bestiller jeg en billig rejse til Bali

Bali er et af flere nye rejsemål i Asien du snart kan rejse til med Signatours. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med på de sociale medier og vær blandt de første til at få besked når vi åbner op for billige rejser til Bali i Indonesien og andre lande som f.eks. Malaysia.

Inspiration og fakta

Bali - en vulkanø

Øen Bali er ca 153 km bred fra øst til vest, og omkring 112 km fra nord til syd. Bali er kendt for de koralrev, som omgiver øen. På den sydlige del af øen er der strande med hvidt sand, mens de mod nord og vest har sort vulkansk sand. Landskabet på Bali præges af en gruppe af både aktive og sovende vulkaner, som udgør øens centrale del. Den aktive vulkan Batur er en af Indonesiens lettest tilgængelig aktive vulkaner, og kan bestiges på omkring 2 timer.

Garanteret varme 

Placeringen ved ækvator giver Bali et varmt klima med temperaturer på knap 30 grader året rundt. Der er regntid fra oktober til marts.

Hinduistiske templer 

Bali's befolkning på knap 4 millioner udgør størstedelen af det hinduistiske mindretal i Indonesien. Overalt kan man se hinduistiske templer, det er en stor oplevelse at overvære cermonier og ofringer ved et tempel.

Shopping

Hvis man skulle have lyst (og tid) til andet end strandliv og sightseeing, er Bali også lidt af et shopper-paradis med gode tilbud på tøj og flotte håndværksprodukter.

 

Strande

Mange turister rejser til Bali for at dykke, på grund af de vidunderlige forhold. Vandet er krystalklart og der er masser af flotte koralrev, samt overflod af flotte fisk. Bali har selvfølgelig også andet at byde på end dykning. Du kan f.eks. tage ud og se de smukke vulkaner eller slappe af på en af de mange lækre badestrande.

 

 

Læs mere om Bali

Hoteller