Rejser til Irland

Oplev den irske kultur

Lige fra den hyggelige, glade irske folkemusik på de lune pubber, som serverer den velkendte irske øl, Guinness, til den storslåede grønne natur – Irland er unikt på sin helt egen måde. Nyd også den irske kultur. Se de keltiske kulturskatte eller besøg Blarney Castle, slottet, som viser den irske middelalderhistorie.

Irland – naturoplevelser i verdensklasse

I Irland vælger mange rejsende at besigtige nogle af de naturhistoriske perler til fods eller på cykel. Øen er fyldt med kendte vandre- og cykelruter, som på én og samme tid lader dig opleve både natur og kultur. Se fx Irlands længste flod, Shannon, og nyd synet af det grønne højland i landets oceaniske klima.

Turistinformation

Med sine fantastiske landskaber og en historie der går tilbage mere end 8000 år, har Irland et væld af spændende oplevelser at tilbyde besøgende. På Irlands turistbureaus officielle hjemmeside kan du landt andet se flere billeder af landets fantastiske landskaber, og læse mere om hvilke seværdigheder der er i den del af landet du vil besøge. Turistbureauet har desuden en række gratis e-brochurer på hjemmesiden omkring f.eks. forskellige former for aktiv ferie i Irland.