Rejser til Italien

Hos SignaTours har vi en helt særlig forkærlighed for Italien. Landet, som har givet os både pizza, pasta, parmaskinke og 100 slags is. Italien er danskernes absolutte feriefavorit, og byder på både eventyrlige landskaber, pulserende storbyer, lækre strande, skiløb i verdensklasse og aktive vulkaner. Du løber med andre ord aldrig tør for oplevelser, selvom du rejser til Italien år efter år.

Hos In-Italia finder du flere end 1.800 udvalgte og håndplukkede ferieboliger, fordelt over hele Italien. Toscana, Sicilien, Rom, Milano, Dolomitterne, Sardinien, Cinque Terre, Rivieraen – you name it – og du kan tilføje fly og billeje til din booking og være sikret af den danske rejsegaranti. In-Italia er din italiensspecialist med næsten 20 år på markedet og Danmarks største og bedste udvalg af ferieboliger i Italien. Læs mere her: in-italia.dk

Også hos Hideaways har vi naturligvis rejser til Italien på menuen. Her finder du en række mindre hoteller i høj kvalitet og med charme, selvtillid og lækker beliggenhed i fokus. Skulle det være en tur til Amalfikysten, måske? Hideaways er vores nye tilbud til dem, der ønsker sig noget specielt, og hvor hver en detalje er lidt ud over det sædvanlige. Læs mere her: hideaways.dk/italien

Du kan rejse til Italien med fly fra Billund, Aalborg, København eller Hamburg – eller du kan selv stå for transport og blot booke hotel eller ferielejlighed hos os. Samtidig kan du leje en bil på destinationen til markedets bedste priser, hvis du ønsker det; vi anbefaler stort set altid at man lejer en bil i Italien, så man kan få fuldt udbytte af opholdet og indtage de smukke landskaber i eget tempo.

Fleksibilitet i afrejsedatoer og sammensætningen af din rejse, er vores specialitet, så når du booker en rejse til Italien med fly hos os, får du adgang til flybilletter fra alle de store flyselskaber – også lavprisselskaber – hvilket giver dig mulighed for at sammensætte rejser af varierende længde.