Rejser til Italien

Hos SignaTours har vi en helt særlig forkærlighed for Italien. Landet, som har givet os både pizza, pasta, parmaskinke og 100 slags is. Italien er danskernes absolutte feriefavorit, og byder på både eventyrlige landskaber, pulserende storbyer, lækre strande, skiløb i verdensklasse og aktive vulkaner. Du løber med andre ord aldrig tør for oplevelser, selvom du rejser til Italien år efter år.

Hos In-Italia finder du flere end 1.800 udvalgte og håndplukkede ferieboliger, fordelt over hele Italien. Toscana, Sicilien, Rom, Milano, Dolomitterne, Sardinien, Cinque Terre, Rivieraen – you name it – og du kan tilføje fly og billeje til din booking og være sikret af den danske rejsegaranti. In-Italia er din italiensspecialist med næsten 20 år på markedet og Danmarks største og bedste udvalg af ferieboliger i Italien. Læs mere her: in-italia.dk

Også hos Hideaways har vi naturligvis rejser til Italien på menuen. Her finder du en række mindre hoteller i høj kvalitet og med charme, selvtillid og lækker beliggenhed i fokus. Skulle det være en tur til Amalfikysten, måske? Hideaways er vores nye tilbud til dem, der ønsker sig noget specielt, og hvor hver en detalje er lidt ud over det sædvanlige. Læs mere her: hideaways.dk/italien

Du kan rejse til Italien med fly fra Billund, Aalborg, København eller Hamburg – eller du kan selv stå for transport og blot booke hotel eller ferielejlighed hos os. Samtidig kan du leje en bil på destinationen til markedets bedste priser, hvis du ønsker det; vi anbefaler stort set altid at man lejer en bil i Italien, så man kan få fuldt udbytte af opholdet og indtage de smukke landskaber i eget tempo.

Fleksibilitet i afrejsedatoer og sammensætningen af din rejse, er vores specialitet, så når du booker en rejse til Italien med fly hos os, får du adgang til flybilletter fra alle de store flyselskaber – også lavprisselskaber – hvilket giver dig mulighed for at sammensætte rejser af varierende længde.

Seværdigheder og oplevelser

Der findes næppe et land i Europa der byder på flere seværdigheder end Italien. Italien har det hele: Mad, smukke strande, religion, strande, paver, malere, polenta, pizza, elskere, poeter, politik, natur, historie, vin, og man kunne blive ved.

Meget at se i Italien

Skal du rejse til Italien, er det en kunst at udvælge hvilke seværdigheder, du ikke vil besøge, snarere end hvilke.

Hver by og region i Italien har sine seværdigheder og man skal blot nævne byer som Rom, Venedig, Firenze, Napoli og Verona, eller regioner som Toscana, Veneto eller Umbrien før listen af seværdigheder er så godt som uudtømmelig. Firenze, vuggen for renæssancen og hovedstad i Toscana. Venedig, en by som ikke findes lige noget sted i verden, med sine mange kanaler og spændende historie. Italien er blandt de mest populære lande for danskere at rejse til og der er en million gode grunde til dette – du kan besøge Italien igen og igen og du vil aldrig nå at se alle de seværdigheder, som landet har at byde på.

Hvornår skal du rejse til Italien?

Det kommer naturligvis an på hvad formålet med din rejse til Italien er, men skal du besøge storbyerne og de store seværdigheder, anbefaler vi at du rejser til Italien i foråret eller efteråret. I disse sæsoner er landskabet smukt, temperaturerne er behagelige og der er relativt få menneskemængder. Juli og august er måneder hvor Italienerne tager til stranden eller op i bjergene og det er der en grund til, da det er meget varmt i byer som Rom og Firenze. I sommermånederne er mange mange butikker og virksomheder lukket, så rejser du til på storbyferie til en by som Rom, er der begrænset muligheder for shopping.

Turistinformation

På Italiens turistbureaus hjemmeside kan du blandt andet finde en omfattende linksamling over relevante italienske turisthjemmesider. Turistbureauets hjemmeside har derudover afsnit med oplysninger om Italiens kunst, historie og natur. Herunder er der f.eks. en komplet liste over Italiens naturparker. Du kan også mere om emner som f.eks Italiens mange varme kilder og gastronomi.