Rejser til Kroatien

Før Balkan brød ud i lys lue i 1990’erne, var Kroatien som en del at det, der dengang hed Jugoslavien, et yndet rejsemål for mange danskere, som nød de utrolige naturscenerier og de lave priser i området. Siden er der løbet meget vand i Adriaterhavet, men Kroatien er genopstået af asken som et moderne rejsemål med alle tænkelige bekvemmeligheder og med en lokalbefolkning, som byder turister velkommen til et område, som kun få endnu har udforsket, men som er på vej mod at blive en ny favorit for mange.

Når man rejser til Kroatien får man først og fremmest en helt utrolig kystlinje ud til Adriaterhavet, med kendte byer som Dubrovnik, Split og Zadar. Noget af det bedste Kroatien finder man på Pula-halvøen, som rækker ud i Adriaterhavet som en tunge fra den nordlige del af landet. I bunden af bugten bag halvøen finder man den spændende by Rijeka, hvorfra man kan krydse Slovenien og nå den italienske by Trieste på kun 1,5 time i bil eller et par timer i bus.

Længere mod syd finder man den pulserende havneby Split, gemt inde bag en række bombastiske øer, som har fungeret som en naturlig barriere mod havet. Hos Hideaways kan du booke hotelophold i centrum af Split, hvorfra du kan opleve denne historiske by, som synes omgivet af havet på alle sider. I det allersydligste Kroatien møder vi UNESCO-byen Dubrovnik, som tiltrækker millioner af turister hvert år – ikke mindst for at opleve de historiske mure og den smukke, naturlige havn. Man med fordel booke et hotel på en af de omkringliggende øer, som tilbyder gode forhold, lave priser og hurtige forbindelser ind til Dubrovnik, så du kan opleve byen på en udflugt.

Hos Hideaways finder du altid et godt udvalg af hoteller og ferieboliger i Kroatien, og du kan booke din rejse til Kroatien inkl. rutefly fra Billund, Aalborg, København eller Hamburg, med lejebil i lufthaven – alt sammen i en pakkerejse, sikret af Rejsegaranti. Vil du hellere booke dit hotel separat er det også muligt, med mulighed for helt fleksible afrejsedatoer. Læs mere her: hideaways.dk/kroatien