Om hotellet

Charlotte
Udvalgt af
Charlotte
fra Signatours

Vila Riva Apartments

Vil du gerne bo i egen lejlighed med tekøkken samt have friheden og fleksibiliteten til at holde ferie i dit helt eget tempo, så skal du bo på Vila Riva Apartments. Her får du fælles pool, have, legeplads og terrasse på hotellet, samtidig med at du bor tæt på stranden og har gode muligheder for at tage på opdagelse i området omkring Slano.

Vila Riva Apartments er for dig, der gerne vil bo i egen lejlighed med køkken og samtidig gerne vil have hotelfaciliteter som pool og have med legeplads til ungerne. Hvad enten du rejser med eller uden børn, kan du starte dagen her med hjemmelavet morgenmad på den fælles terrasse, inden turen går til poolen eller stranden for en dukkert og en afslappet formiddag i solen. Eftermiddagene kan bruges på at slentre rundt i Slano, som er en charmerende lille kystby med en håndfuld butikker, caféer og restauranter inden for rækkevidde.

Skal der ske lidt mere, kan du tage bus til Dubrovnik eller båd til Elafitiøerne, men rejser du med bil, har du klart flest muligheder for at få det meste ud af din ferie i Dalmatien. Så kan du køre til byer som Mostar, Sarajevo, Montenegro eller vandfaldene i Kravica og opleve både by, natur og historie. Jeg anbefaler Vila Riva Apartments til dig, der gerne vil have din egen private base for en afslappet sol- og badeferie i dit helt eget tempo med masser af udflugter i nær- og fjernområdet.

Godt at vide

Værelserne har eget tekøkken med det mest basale køkkenudstyr. Her kan du tilberede lette retter, men du kan ikke påregne egentlig madlavning. Der er ingen spisesteder på hotellet, men flere lige i nærheden.

Hotellet er et 100% ikke-ryger hotel, så rygning er ikke tilladt nogen steder på hotellets område.

Læs mere om Vila Riva Apartments

Værelser

Hotellet har 12 lyse og pænt indrettede lejligheder med plads til op til 5 personer. Lejlighederne har eget tekøkken, og der er ikke spisemuligheder på hotellet.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
  • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Vila Riva Apartments

  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Mulighed for A/C
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Parkering (evt. mod gebyr)
  • Opvarmet swimmingpool (evt. sæsonåben)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Vila Riva Apartments
Obala Stjepana Radica 22
20232 Slano, Kroatien

  • Afstand til centrum: 10 m
  • Nærmeste strand: 200 m
  • Nærmeste by: 0 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...

Rejsemål Dalmatien