Betalingsbetingelser

Hos Signatours bestemmer du selv, hvordan du ønsker at betale din rejse. Du kan vælge at betale med kreditkort som VISA, VISA/Dankort, Mastercard og MobilePay.

Sikker online betaling

Alle betalinger via vores hjemmeside sker via en sikker linje (SSL krypteret), der overholder alle gældende regler for online-betaling og er certificeret af DIBS (Dansk Internet Betalings System) og NETS (tidl. PBS). Beløbet for ordren bliver trukket umiddelbart efter, at betalingen er gennemført. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Generelle betingelser og bestemmelser finder du her.

Udenlanske kreditkort

Bemærk, at der ved betaling med udenlanske kreditkort oftest vil tilkomme et kortgebyr fra kreditkortselskaberne, som Signatours ikke har indflydelse på, da vi kun opkræver det beløb, som der vil fremgå på din bookingbekræftelse. Kortgebyret kan variere alt efter kreditkortselskab. Ønsker du at betale med kort og ikke blive opkrævet et kortgebyr, så skal du benytte et Visa-Dankort som betalingskort.

Betaling af depositum

På flere af vores rejsemål tilbyder vi rejser med mulighed for at opdele betalingen for din rejse med depositum og restbetaling. Således skal du ved bestillingen blot betale depositum med det ønskede kreditkort og restbetaling skal normalt ske mellem 45-60 dage før afrejse - oplysningerne fremgår af din bookingbekræftelse. 

Du kan også foretage din restbetaling med kreditkort ved at følge dette link.