Om os

Hos Signatours sælger vi ikke rejser. Vi sælger frihed. Frihed til selv at vælge, hvornår og hvor længe du vil på ferie. Frihed til selv at vælge, hvordan du vil komme til og fra hotellet. Frihed til selv at vælge om du vil på All Inclusive ferie eller udforske lokale restauranter. Vi sælger ikke ferier på samlebånd men tilbyder dig selv at sammensætte din ferie, præcis som du ønsker den, og dermed gøre den personlig. Og tilmed billig.

Vi sælger ikke hvad som helst til hvem som helst. Vi har faktisk et ret lille udvalg af hoteller. Hos Signatours kan du nemlig kun vælge mellem de bedste hoteller, og vi udvælger nøje de hoteller, som vi selv ville bo på. Så den eneste frihed, du må give køb på hos os, er friheden til at vælge et dårligt hotel. Vi er dedikerede og passionerede fagfolk, der kan skrive under på, at alle vores hoteller er 1. sortering og har topkarakter på TripAdvisor. Vi har derefter tjekket dem, så du ikke risikerer et utjekket hotel. Vi ved, hvad vi laver. 

Det er din ferie - det eneste, vi blander os i, er udvalget af hoteller. Vi har gjort det nemmere for dig ved at udvælge de bedste hoteller, som alle har mindst 4 ud af 5 på TripAdvisor - det er hoteller, vi selv vil bo på.

Vi har ingen faste charterfly, hvor vi skal sælge 168 pladser til Kos hver onsdag. Vi har ingen koncepthoteller og forudbetalte værelser, hvor halvdelen af vores gæster skal vælge det samme. Vi har ingen udgifter til alle de ferier, vi ikke får solgt. Derfor kommer du kun til at betale for din egen ferie og ikke for underskuddet på din nabos afbudsrejse til 999,-. 

Vi har ingen guider, der venter på dig i lufthavnen og inviterer til informationsmøde om aftenen. Vi har ingen børneklubber med ”gratis” t-shirts til børnene. Vi har ingen udgifter til alt det, du alligevel ikke har brug for. Derfor kommer du kun til at betale for din egen ferie og ikke for din kollegas datters sabbatår som guide.

25 års erfaring med rejser

Ekspertisen har vi taget med os fra In-Italia og Hideaways, som vi med stolthed har drevet i sammenlagt 25 år. In-Italia er specialiseret i rejser til Italien. Hideaways er specialist i små, charmerende gemmesteder. Hos In-Italia og Hideaways kan du finde de perler, som du ikke finder alle andre steder. Det sætter vores gæster pris på og kvitterer med flotte anmeldelser på Trustpilot. Men mange af vores gæster har efterspurgt en anden type rejsemål og ferier, som vores niche-bureauer ikke kan tilbyde. Forskellige anledninger kræver forskellige typer af ferier, og nogle gange må der gerne være en vandrutsjebane. Eller en morgenmadsbuffet. Eller 0 m til stranden. Eller ingen børn. Det er der mange af vores kolleger i rejsebranchen, der kan levere. Men ingen nøjes med kun at tilbyde de bedste hoteller. Det gør Signatours.

Signatours er en online rejsearrangør, hvor du kan bestille alt online. Faktisk kan du kun bestille online, for vi har ingen butik. Men hvis du ringer, chatter eller skriver en mail, får du fat i én af vores erfarne rejsekonsulenter, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige ferie til dig på vores hjemmeside. Vi giver gerne råd og vejledning, men vi giver ikke en kop kaffe. Vi giver dig gerne vores anbefalinger, men vi bestiller ikke din ferie for dig.

Signatours Rejser er til dig, der ikke behøver at blive holdt i hånden men ønsker at tage ferien i egen hånd.

Velkommen til Signatours – dit helt eget rejseselskab!