Transfer

Book transfer med Signatours

Når du bestiller en pakkerejse med Signatours, kan du i forbindelse med din online-booking tilkøbe en transfer, så du kommer nemt og sikkert fra lufthavnen til dit hotel. Signatours formidler transfer gennem Hotelbeds. Afhentning og aflevering sker i den lufthavn, som du ankommer til og afrejser fra og tilpasses dine valgte flytider. På selve destinationen benytter Hotelbeds sig af lokale leverandører.

Læs vores FAQ guide om transfer 

Der findes 4 forskellige typer af transfers:

 • Delt transfer i en stor bus med stop undervejs
 • Delt transfer i en mindre shuttlebus med stop undervejs
 • Privat transfer i shuttlebus direkte til hotellet
 • Privat transfer i taxi direkte til hotellet

Bemærk at du ikke på alle rejsemål kan fovente at få valget mellem alle 4 typer af transfers, da de ikke automatisk er tilgængelige på alle rejsemål.

Det er meget vigtigt, at du her på siden og i den voucher, du modtager ved bestilling, nøje gennemlæser informationer om afhentning og vilkår for bestilling. Bemærk at disse informationer står på engelsk, både når du booker og i den voucher, du modtager ved bestilling.

Har du spørgsmål til transfer?

Vi har samlet alle de mest stillede spørgsmål om transfer i en FAQ (Frequently Asked Questions). Her finder du information om afhentning, annullering, bagage voucher og meget mere.

Læs vores FAQ guide om transfer 

Godt at vide om transfer

 • Når du er landet, skal du have fundet din chauffør/opsamlingssted, inden for et angivet tidssrum (typisk 90 min.). De informationer, du skal bruge, står på din voucher. 
   
 • Ved privat transfer har chaufføren dine flyinformationer, så der tages hensyn til flyforsinkelser op til 3 timer. 
   
 • Husk at medbringe din voucher samt billedlegitimation, som skal forevises føreren af bilen/bussen. Har du besvær med at finde chaufføren eller opsamlingsstedet, skal du benytte dig af det nødnummer, der står på din voucher.
   
 • Ved nogle hoteller kan du p.g.a. lokale restriktioner blive sat af tæt på hotellet (og ikke foran receptionen) - f.eks. hvis hotellet ligger i en gågade.
   
 • Normalt er bagagereglerne 1 stk. håndbagage og 1 stk. stort bagage pr. person. Yderligere bagage kan medføre et servicegebyr. Tjek din voucher for de tilladte dimensioner på din bagage, hvis du påtænker at medbringe stor/specialbagage.
   
 • Bestiller du transfer i delt bus eller minivan/shuttlebus, er der ikke garanti for, at I kan sidde sammen.
   
 • Ændringer i den planlagte transfer fra leverandørens side kan ske med kort varsel afhængigt af omstændigheder, som Signatours ikke har indflydelse på. Dette kan f.eks. være vejrforhold, lokale helligdage, ændrede åbningstider m.v, og ændringer kan resultere i tidligere afgang og i nogen tilfælde ventetid.
   
 • Medbringer du specialudstyr som f.eks. sportsudstyr, cykler o.lign. er du selv ansvarlig for transfer af dette fra lufthavnen til hotellet og retur. På visse rejsemål kan det forekomme, at du skal betale et gebyr for transfer af specialudstyr, og transporten skal ofte bestilles hjemmefra samtidig med bestilling af rejsen.

Alle køretøjer der benyttes til transfer er fuldt forsikret til kørsel med passagerer og opfylder de lovkrav der stilles til kørertøjer til passagerkørsel på den givne destination.