Tryghed når du rejser

Når du rejser, er tryghed altafgørende for, at du får en god ferieoplevelse. Den skal sidde lige i skabet hvér gang. Derfor har vi, foruden alt det hjerteblod vi ligger i hver enkelt rejse med Signatours, også sikret os selv og især dig i tilfælde af, at noget uventet skulle ske.

Før afrejse

Vi har stillet rejsegaranti i den norske Reisegarantifondet (nr. 921403909). Vi har tegnet en udvidet ansvarsforsikring hos Gouda Rejseforsikring, og vi er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening (DRF).

Det betyder, at du og dine medrejsende er sikret økonomisk, og at vi som rejsebureau deltager aktivt i udviklingen af den danske rejsebranche.

Læs mere om Rejsegaranti

Læs mere om Danmarks Rejsebureau Forening

Læs mere om Gouda Rejseforsikring

Læs mere om afbestillingsforsikring

Under rejsen

Selvom du rejser på egen hånd, så har du altid mulighed for at komme i kontakt med os eller vores samarbejdspartnere. Nærmere information vil stå beskrevet i det materiale, som du modtager sammen med rejsedokumenterne.

Efter rejsen

Hos Signatours følger vi dig hele vejen, fordi vi ved, hvad god service betyder. Derfor vil vi oftest også kontakte dig efter hjemkomsten, da vi gerne hører din mening og bedømmelse.