Afbestillingsforsikring

Hos Signatours kan du tegne afbestillingsforsikring på alle rejser. Du finder information og priser, når du bestiller din rejse.

Læs mere om afbestillingsforsikring hos Gouda Rejseforsikring

Derfor skal du bestille afbestillingsforsikring

  • Du undgår økonomisk tab ved en afbestilling af rejsen
  • Forsikringen dækker akut sygdom op til afrejsen
  • Du får en erstatningsbil ved kaskoskade på egen bil op til afrejse
  • Forsikringen dækker ved f.eks. skilsmisse, opsigelse af fuldtidsjob og hvis din bolig bliver udsat for indbrud eller brand
  • Hvis rejsen har et særligt formål (f.eks. golfrejse), dækker forsikringen, hvis den planlagte aktivitet ikke kan udføres pga. sygdom eller uheld

 

 

Godt at vide om afbestillingsforsikring

Du skal dog være opmærksom på at en afbestillingsforsikring kun dækker hvis du afbestiller rejser pga. sygdom og enkelte andre årsager. Der er stor forskel på hvordan de forskellige forsikringsselskaber dækker, hvorfor vi anbefaler at du læse betingelserne grundigt inden du tegner en afbestillingsforsikring.

Du kan tegne afbestillingsforsikring til alle rejser

Uanset hvor du skal rejse, hvornår du skal rejser og hvordan, kan du tegne en afbestillingsforsikring. Det betyder også at du kan tegne en afbestillingsforsikring uanset om du rejser på egen hånd eller i en gruppe, ligesom at det ikke spiller nogen rolle om du kører på ferie i bil, med bus, tog eller flyver. De to store forsikringsselskaber Europæiske rejseforsikring og Gouda rejseforsikring, har flere former for afbestillingsforsikring, hvor du kan vælge om du vil tegne en afbestillingsforsikring for hele husstanden, et helt år eller blot for en person i en afgrænset periode. Hos Signatours samarbejder vi med Gouda rejseforsikring.