Rejsegaranti

Signatours Rejser er medlem af Rejsegarantifonden i Danmark og har medlemsnummer 2786

Du er derfor som gæst hos Signatours dækket af rejsegarantien, ligesom vi er forpligtet til at følge pakkerejseloven, når du bestiller en pakkerejse.

Danmarks Rejsebureau Forening
Signatours Rejser er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening - læs mere her.

Udvidet ansvarsforsikring igennem Gouda
Signatours Rejser har tegnet udvidet ansvarsforsikring, der dækker alle gæster, som rejser med Signatours.

Det skal være nemt, trygt og ikke mindst sikkert at rejse med Signatours!
Du er altid beskyttet af vores rejsegaranti, når du bestiller en pakkerejse (hvor der indgår mindst to ydelser f.eks. fly og hotel) hos Signatours - uanset hvor du rejser fra.

Singatours er en del af Signatours Travel som også tæller de to rejsebureauer In-Italia og Hideaways. I overensstemmelse med dansk, norsk og svensk lov (pakkerejseloven) skal rejsebureauer, der sælger rejser med to eller flere ydelser stille en rejsegaranti. I Danmark er Signatours Rejser medlem af Rejsegarantifonden. 

Signatours er drevet af passionerede og erfarne kræfter indenfor rejsebranchen. Signatours er et skandinavisk rejsebureau. Vort hovedkontor ligger i København.

Information om Rejsegarantifonden
Læs om rejsegaranti i Danmark, Sverige og Norge

Virksomheder, der markedsfører og sælger pakkerejser, f.eks. fly og ophold på samme faktura, er forpligtede til at stille en sikkerhed overfor alle kundeindbetalinger. Denne forpligtelse har en virksomhed, der kun sælger enten flyrejse eller ophold, ikke. Det betyder f.eks. at luftfartsselskaber eller virksomheder, der blot varetager indkvartering ikke stiller denne sikkerhed i forbindelse med en reservation.

Senest opdateret d. 02.01.2018.