Rejser fra Aalborg lufthavn

Her kan du snart læse mere om rejser fra Aalborg lufthavn og finde informationer om selve lufthavnen.

Aalborg Lufthavn er i dag Danmarks tredjestørste lufthavn, og betjenes bla. af Norwegian, Atlantic Airways, Ryanair, KLM, og SAS. Flyselskaber som flyver direkte fra Aalborg til en lang række internationale destinationer som f.eks. Færøerne, London, Kreta og Mallorca.

Ferie i Aalborg

Danmarks fjerdestørste by er perfekt til en forlænget weekend eller miniferie, hvor man har tid til at nyde Aalborgs mange hyggelige gader, spændende museer og attraktioner, samt ikke mindst de gode spisesteder og shoppingmuligheder.

Oplevelser og seværdigheder i Aalborg

Aalborg har et rigt og levende kulturliv med f.eks. Kunsten (Nordjyllands Kunstmuseum) og teatre som Aalborg Teater, Det Hem'lige Teater, Jomfru Ane Teatret. Byens zoologiske have er også især for børnene et must at besøge.

En af Aalborgs nyere attraktioner et Utzon Center, som er et dynamisk og eksperimenterende kultur- og videncenter beliggende ved byens havnefront. Utzon Center blev indviet i 2008, og rummer skiftende udstillinger samt en restaurant og café.

Kongresbyen Aalborg

Aalborg er også kendt som et yndet mål for kongresser og konferencer. Der er rigtig gode transportforhold til byen med både motorvej, tog og fly. Når man er ankommet, er de fleste seværdigheder, spisesteder og kunstoplevelser inden for gå-afstand.
Dette gør selvfølgelig også Aalborg oplagt til en lille storbyferie inden for landets grænser.

Fly til Aalborg

Har man langt til Aalborg fra f.eks. København, kan man med fordel flyve til Aalborg Lufthavn, som er Danmarks tredjestørste lufthavn. Det er ofte muligt at få flybilletter på tilbud, som kan sagtens kan konkurrere med prisen for tog.

Læs mere

Hoteller