Om Maldiverne

Maldiverne udgøres af 26 atoller spredt i en nord-sydlig retning med i alt 1190 øer, hvoraf dog kun 200 er beboede og 97 er "ferieøer". Maldiverne er Asiens mindste land både i størrelse og indbygger antal (kanp 300.000), og med en gennemsnitlig højde over havet på kun 1,5 meter er det også et af verdens absolut lavest beliggende lande. Fiskeri har traditionelt været og er stadig en af hovedindtægtskilderne på Maldiverne, men i nyere tid er turisme også blevet en af landets vigtigste indtægtskilder.

Hvordan bestiller jeg en rejse til Maldiverne

Maldiverne er et af flere nye destinationer du snart kan rejse til med Signatours. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med på de sociale medier og vær blandt de første til at få besked når vi åbner op for rejser til Maldiverne.

Ferie på Maldiverne

En ferie i Maldiverne handler først og fremmest om ren afslapning i uovertrufne omgivelser. Maldiverne har et tropisk klima med temperaturer omkring 30oC hele året, og selvom der således ikke er noget dårligt tidspunkt at rejse til Maldiverne, er der dog større risiko for regn og blæst maj til november. Mange rejser til Maldiverne for at nye det fantastiske dyreliv der udspiller sig under havets overflade på koralrevene, og dykningen er fremragende året rundt.

Dykning 

Sigtbarheden i vandet ved Maldiverne er helt i top, og der findes over 3000 forskellige koralrev. På revene findes over tusind fiske- og andre dyrearter, som man på et dyk kommer helt tæt på. Man vil møde alt fra små farvestrålende fisk til store rokker og hajer. Der er masser af udfordringer for både øvede dykkere og begyndere, ligeledes kan man også blot ved at snorkle indenfor revet på lavt vand opleve rigtigt meget af dyrelivet.

Anden vandsport

Dykning er langt fra den eneste aktivitet knyttet til vandet i Maldiverne. Der er mulighed for at prøve kræfter med f.eks. vindsurfing, parasailing, kajakker, kitesurfing og jetski.

 

Ø-besøg

Der arrangeres ekskursioner til nogle af de beboede øer, hvor man får mulighed for at møde den lokale befolkning, besøge fiskemarkeder og købe lokalt håndværk. Da kun et mindretal af Maldivernes mange øer er beboede, er der også mulighed for at tilbringe dagen på sin helt egen øde ø, hvor man evt. kan nyde sin friskfangede fisk.

Turistinformation

Få rejsedestinationer sælger sig selv så godt som Maldiverne, men skulle du have brug for flere informationer om at holde ferie på Maldiverne, kan du med fordel besøge Maldivernes turistbureaus officielle hjemmeside. På deres hjemmeside finder du information om Maldiverne som nation, og præsentationer af øriget i lyd og billeder. Turistbureauet har også nogle praktiske oplysninger, som kan være gode at sætte sig ind i inden rejsen til Maldiverne.

 

 

Læs mere om Maldiverne

Hoteller