Populært på Malta

Hotel Ta'Cenc & Spa
Malta, Gozo
 • Hyggelig atmosfære
 • SPA & wellness på stedet
 • Gode anmeldelser
Pergola Club Hotel & Apartment
Malta, Mellieha Bay
 • Tæt på by & strand
 • Godt til børnefamilier
 • Mulighed for havudsigt
Luna Holiday Complex
Malta, Mellieha Bay
 • Populært blandt danskere
 • Tæt på stranden
 • Restaurant på stedet

Om Malta

Rejser til Malta

Glæd dig til smukke bugter og oplevelser på Malta, som er en juvel i Middelhavet. Det skønne klima inviterer til dejlige dage på stranden, og ved Comino er der Den Blå Lagune. Malta har også mange festivaler og et godt natteliv. Signatours Rejser er specialister i rejser til Malta hvor du i din ferie bor på nøje udvalgte hoteller med gode anmeldelser. Vi tilbyder fleksibel rejselængde og prisgaranti på alle pakkerejser med fly og ophold. Bestil din rejse online og tilføj evt. transport til og fra lufthavnen, nemt, billigt og sikkert.

Malta tilbyder dig et spændende udvalg af muligheder, og er en perfekt feriedestination, hvis du både vil dase, opleve og være aktiv. På Malta finder du forhistoriske templer, fossile klippeformationer, skjulte bugter, spændende dykning og en historie med en helt bemærkelsesværdig intensitet. Maltas dramatiske landskab udgøres af bl.a. stenede kyststrækninger, der slutter i svimlende kalkstensklipper, beskyttede bugter med krystalklart vand og guldfarvede sandstrande. Maltas centrale placering i Middelhavet gør den til en magnet for lystbåde, som lægger til ved de mange mariner på vej mellem destinationer i det populære øhav.

Malta er faktisk stærkt romersk-katolsk, men er også som sine “kusiner” Cypern og Sicilien, hjemsted for en fortryllende blanding af kulturer, der er opbygget gennem generationers indflydelse af både venlige og aldeles fjendtlige invasioner. Traditionel maltesisk mad blander både den klassisk sicilianske og mellemøstlige smag, mens man bruger lokale ingredienser som kanin og honning i mange retter.

Når du rejser til Malta med Signatours Rejser får du mulighed for at opleve denne kontrastrige østat helt tæt på. Terrænnet er nok bakket, men her er ingen superhøje bjerge, og vejret er stabilt varmt og tåleligt – styret af det altid dybblå Middelhav, som falder til store dybder ganske kort udenfor kysten. 

Malta nyder et dejligt middelhavsklima, med masser af solskin om sommeren og milde, solrige vintre. Malta ligger blot 300 kilometer fra Libyens kyst og temperaturerne når op omkring de 30 ° C om sommeren på grund af den varme Sirocco-vind, der blæser ind over øen fra Nordafrikas kyst. Om vinteren falder temperaturen sjældent under de 15 ° C. Det regner ikke meget på Malta, men når der falder nedbør så er det som oftest i perioden fra november til februar. Det bedste tidspunkt at besøge Malta, er mellem februar og juni, hvor temperaturerne er mest behagelige og der kun er få turister. September og oktober er også gode måneder at besøge.

Maltas geografiske beliggenhed har altid gjort øgruppen meget eftertragtet for erobrere – helt op til vor tid. Her er derfor fyldt med majestætiske over- og underjordiske forsvarsværker, fra klassiske bymure, til topsikrede borgområder, som er spændende at udforske.

Malta er lige til og let at nyde. Der er bådture, smukke byer, smukt hav, venlige mennesker og utrolige udsigter, og du kan opleve både svømning i glitrende bølger, forhistoriske bastioner og livlige havneområder indenfor ganske kort afstand. Kombiner sightseeing og strande på Malta med et afslappende ophold på lillesøsteren Gozo med sine bakker, små landsbyer og flotte kyst, og du har den perfekte ferie på Malta.

Det stilfulde St. Julian's og naboresortet Sliema er andre fremragende valg, hvis du håber på en uforglemmeligt dejlig ferie under solen. Her finder du en glamourøs marina, et fantastisk natteliv og den udsøgte, maltesiske hovedstad Valletta lige for foden af dit dørtrin. Med det fantastiske udvalg af hoteller og resorter, du finder på Malta, er der ingen grund til at tøve med at rejse afsted - og priserne på fly til Valletta Lufthavn er ganske rimelige. En ferie på Malta er en oplevelse, du ikke vil glemme, og rigtigt mange feriegæster kan næsten ikke vente med at komme tilbage til øen igen. 

Mystik, historie og charme 

Fra den mystiske, lille ø Gozo til den betagende hovedstad Valetta, er det lillebitte, selvstændige land Malta et sted, der oser af historie. Dens nærmest magiske kystlinje byder på bugter med gyldent sand, vilde blomster, der vokser i vidtstrakte enge og små, farverige både, der blidt vugger på vandet ud for de små, charmerende havnebyer. Den lokale mad er særdeles lækker, og henter inspiration fra landets begivenhedsrige historie. Du vil kunne smage indflydelser fra både Sicilien, Middelhavsområdet i bred forstand og England. Der er flere meget populære resorter på Malta. En af dem er Mellieha Bay, en livlig by bygget rundt om en af de kønneste strande på øen. Melliehas børnevenlige strand, hvor vandet er lavt et langt stykke ud for kysten, gør stedet til en perfekt rejsedestination for familier med børn. En anden smuk bugt, hvor du kan nyde din ferie på Malta i fulde drag, er St. Paul's Bay, som egentlig består af tre resort-byer: St. Paul's Bay samt de mere livlige Bugibba og Qawra.

Den lille ø Gozo, som du nemt kan sejle til fra Malta, er et fantastisk sted at dykke, og strandene her er enormt smukke. Vær dog forberedt på, at du ikke finder blide og bløde sandstrande på Gozo, hvis kystlinje er meget præget af klipper. Gozo var tidligere hjemsted for "the Azure Window" ('det azurblå vindue'); en imponerende klippeformation over havet, som du kan have set i mange internationale film og serier, bl.a. Game of Thrones. 'Vinduet' styrtede desværre i havet i foråret 2017, til stor sorg for de lokale. Til trods for denne voldsomme og triste hændelse er Gozo bestemt stadig et besøg værd, og bevarer den dag i dag sin særlige mystik og tiltrækningskraft. 

Derfor skal du rejse til Malta

Hvis du elsker sand og vand: Slap af langs med Maltas storslåede kystlinje, som byder på en perlerække af charmerende bugter og klart, blåt havvand. 

Hvis er til kultur: Udforsk Maltas farverige historie med et besøg i Valletta og den indmurede by Mdina (og nej, der mangler ikke et bogstav - det hedder den virkelig :-) ). 

Hvis du er til sjov og natteliv: Uanset om du vil ud at dykke i krystalklare hav rundt om øen, eller danse hele natten under en festival, så er der masser af muligheder for dig på Malta.

Malta er ikke bare hjemsted for dejlige hoteller, hvor du kan slappe af og blive forkælet efter alle kunstens regler. Du kan også glæde dig til, at din ferie på Middelhavsøen vil byde på postkort-smukke sandstrande, festivaler og et summende livligt og aktivt aften- og natteliv. Hvis du vil have en særlig oplevelse på din badeferie på Malta, så tag en sejltur med båd ud til Comino, hvor du kan svømme i Den Blå Lagune. Og i sommerperioden kan du være sikker på, at hele øen virkelig vækkes til live, for her afholdes årets store festivaler og mange andre kulturelle begivenheder. Glæd dig til skønt og varmt solskinsvejr om sommeren, og komfortable temperaturer om vinteren. Sommeren på Malta er noget længere end den danske, og du kan typisk forvente betydeligt mere sol forår og efterår, end vi er vant til heroppe i det kolde nord.

Bestil rejse online til Malta - nemt, trygt og billigt 

Når du rejser med Signatours Rejser til Malta, bor du på et af vores udvalgte hoteller og ferielejligheder. Den billigste pris på din rejse får du altid ved at bestille rejsen online, og det er både nemt og trygt. Du er naturligvis dækket af Rejsegarantifonden og beskyttet af pakkerejseloven, hvis du bestiller en pakkerejse med fly og hotel, samt evt. transfer eller billeje. Ønkser du kun at bestille ophold, kan du naturligvis også det, vælg blot "kun hotel" i søgemaskinen.

Læs mere om Malta

Information og fakta

Malta har masser af attraktioner, der passer til enhver type ferie. Oplev det maltesiske natteliv i øens travle byer og resorter, såsom St. Julian's og Sliema. Hvis du interesserer dig for historie, vil du elske at besøge middelalderbyen Mdina, den imponerende by mod nord, hvis historie går 4.000 år tilbage i tiden. Og intet besøg på Malta er komplet uden en tur til hovedstaden Valletta. Gå langs med voldene og kig ud fra havnen, hvor berømte slag engang blev udkæmpet på vandet. 

 • Sprog: Malta har to officielle sprog: Engelsk og maltesisk
 • Valuta: På Malta betaler du med Euro. 
 • Lokal tidszone: Malta har samme tidszone som Danmark.
 • Lokale skatter og afgifter: Du skal nu betale miljøafgift, som du kan betale der, hvor du bor under din ferie. Børn under 18 år betaler ikke afgiften.
 • Fly til Malta: Malta har en international lufthavn, som ligger ca. 8 km. syd for hovedstaden Valletta. 
 • Flytid fra Danmark: Ca. 3 timer. 

Vejr og klima

Hvis du først og fremmest vil sole dig på stranden, er det klogest at besøge Malta i højsæsonen i juli og august. På det tidspunkt af året kan du nyde temperaturer på ca. 35 grader, og lange timer med fantastisk solskin. Hvis du ønsker en ferie med fuld fokus på ro og afslapning, kan det i høj grad anbefales at rejse til Malta forår eller efterår, når resorterne er mere stille og vejret er varmt nok til, at du stadig kan nyde udelivet i fulde drag. Temperaturen om vinteren er ca. 16 grader, så tager du til Middelhavsøen i denne periode, vil du have perfekte forhold til at udforske ældgamle seværdigheder og landsbyer. 

Strande

Den skønne Mellieha Bay kan fremvise øens længste stykke sandstrand, og vandet er så lavt, at den passer til selv de yngste feriegæster. Mellieha Bay er et valg helt i top, hvis du vil på familieferie på Malta. Men øen har meget andet end Mellieha at byde på. Når du skal vælge det resort, du vil bo på i 2017 eller 2018, så kan du med fordel kigge på hele øen, for Malta gemmer på juveler overalt. Så bestil din ferie på Malta, og glæd dig til en dejlig oplevelse. 

For at nævne et par andre lækre strande på Malta: St. George's Bay i Paceville er den sandstrand, der ligger tættest på resortet St. Julian's, og stranden har blåt flag og mange faciliteter. Paradise Bay er en afslappet mulighed mod nord på Malta, og Ramla Bay på Gozo er et utroligt smukt stykke rødbrunt sand, der møder det krystalklare hav. 

På søvnige, lille Comino skiller den berømte Blå Lagune sig ud for sit fantastiske vand, men du kan også geare ned på den kønne strand i Santa Maria Bay. Hvis du har lyst til at prøve noget lidt anderledes, så dyp dig i nogle af de spændende kalkstens-pools langt fra masseturismen. En af dem - St. Peter's Pool - finder du på den dejlige halvø Delimara. 

De populære resorter Sliema og Bugibba har klippestrande, som er idelle til at springe i det lune Middelhav fra, og begge kommer du nemt til fra Qawra. 

Lækker Middelhavskost 

Når du holder ferie på Malta, kan du regne med, at du kommer til at spise godt. På populære resorter som Sliema og St. Julian's finder du en utrolig rigdom af restauranter, som serverer forskellige former for velkendt, europæisk mad.

Summende travle Bugibba har en lang promenade med mange barer og restauranter, hvor atmosfæren er afslappet. Mellieha har en rigtig cafékultur i de snævre gader, hvor du fint kan sidde og slappe af og nyde de lune aftenener med hele familien. I alle større resortbyer vil du finde en god blanding af maltesiske specialiteter og mere internationale retter. 

Hvis du kunne tænke dig en autentisk madoplevelse på Malta, så tag en slentretur langs med St. Julian's kystlinje, hvor du kan smage på fantastiske, friske fisk og skaldyr i historiske bygninger fra 1800-tallet eller ude på solrige terrasser. Victoria på Gozo er hovedbyen og der finder du et rigt udvalg af lokale specialiteter såsom kaninstuvning. Nede ved havet i Qawra er der også et meget stort udvalg af restauranter, hvor du kan sætte tænderne i friske fisk og skaldyr. 

Et aktivt natteliv på klippeøen

Alle de større resorter på Malta har underholdning i aftentimerne, men Paceville i St. Julian's er epicentret i øens natteliv. Nætter på St. Julian's inkluderer casinoer og cocktailbarer, ligesom du kan more dig på irske pubber og natklubber. Her kan du danse og lade dig underholde til de lyse timer. Den glitrende fine marina er hjertet af aktiviteterne, som den ligger der omgivet af et stort udvalg af livlige natklubber. Valletta byder, som det sig hør og bør for en hovedstad, på en del storslåede lokationer, hvor du kan nyde en cocktail eller to. 

De livlige resorter Bugibba og Qawra er hjemsted for mange travle pubber og klubber. Fra Qawra, med sit livlige bycentrum, kan du nemt nå de andre resorter på kysten. Med et aktivt, men afslappet natteliv er det populære resort Sliema et valg i topklasse, hvis du vil have en mere stille aften med familien eller din partner. Hvis du foretrækker endnu mere ro og intimitet, så søg mod elegante Mellieha Bay og hyggelige Mellieha by, der omgiver den. Her finder du romantiske restauranter og rolige barer, hvor du kan nippe til en cocktail. Malta er en ø, der byder på megen variation, og der er ingen tvivl om, at du vil finde noget, der passer til netop dig!

Hvis det skal være lidt anderledes, så tag en tur til Gozo. Her er det meste af nattelivet centreret omkring det nordlige resort Marsalforn, og det er virkelig et sted, du bør tjekke ud, hvis du vil nyde cocktails og en summende, varm atmosfære med restauranter, der serverer din mad i fri luft. De lokale holder meget af området - og det vil du med stor sandsynlighed også! 

Aktiv ferie 

Malta er en fantastisk destination at rejse til, også, hvis du vil have gang i adrenalinen. Øen har mange attraktioner og aktivitetsmuligheder, både ved kysten og inde i landet. I Maltas centrale, bjergrige områder kan du bl.a. klatre på klipper, vandre, cykle på mountain bike, ride eller køre på firhjulet motorcykel i det ujævne terræn. Ved kysterne kan du sejle, snorkle, stå på jetski og dyrke parasejlads. Det lune Middelhav er blandt de klareste have i verden, hvilket er med til at gøre Malta (og især Gozo) til et perfekt sted at dykke. Her er et stort udvalg af spændende steder under havoverfladen, der inviterer til at blive udforsket. 

Lokaliseret mellem hovedøen Malta og lille Gozo ligger miniput-øen Comino, som er et beskyttet fuglereservat, der kan prale med nok en af verdens mindste ø-populationer: TRE mennesker! Øen er også stedet, hvor du finder den magisk betagende, Blå Lagune, som egner sig ideelt til sightseeing og dykning. 

Sjove ting, du kan kaste dig over på Malta sammen med hele familien inkluderer cruise-ture og safarier med jeep, eller du kan leje en bananbåd eller sofabåd i Mellieha Bay eller Bugibba. Uanset, hvad du er til, er Malta stedet, hvor du kan få så meget action eller ro, som du lyster. 

Læs mere

Oplevelser

Malta nyder godt af Middelhavets solrige klima, og byder på mange dejlige strande og afskærmede bugter, med spektakulære og stenrige klippevægge. Malta kan også prale med en utrolig historie, med en unik kulturarv der går mere end 3000 år tilbage. Hagar Qim er navnet på forhistoriske templer fra kobberalderen. De er de ældste bygninger i verden, og består af megalitiske helleristninger og offeraltre. Dette sted har også en helt fantastisk udsigt. Her kan du læse om en håndfuld af de mange seværdigheder du finder på øen.

Seværdigheder

De maltesiske øer er hjemsted for Hal Saflieni Hypogeum, et labyrintisk nekropolis, som er udnævnt som verdensarv af UNESCO. Det er en af de mest imponerende arkæologiske udgravninger i verden, og en stor oplevelse at besøge. Ggantija på Gozo er inkluderet i Hal Saflieni Hypogeum, og har status som verdens ældste, fritstående monumenter. 

Bølger af bosættere har efterladt deres spor på Malta gennem århundrederne, især i den perfekt bevarede hovedstad Valletta, som blev bygget af St. John's Riddere og stadig er omgivet med forsvarsmure. Fortbyen Mdina, som nu er næsten opslugt af Rabat, blev bygget af arabere og er den dag i dag en tillokkende tidslomme, som er fyldt med kønne paladser og dejlige torve. På Gozo er hovedstaden Victoria hjem for et kludetæppe af kulturer, og der er masser af tårne, forter og kapeller spredt ud over hele den lille ø. 

Malta er ligeledes vært for en serie livlige festivaler og begivenheder i årets løb. Nogle af de bedste highlights inkluderer Fyrværkeri-festivalen, som afholdes i slutningen af april måned, Jazz-festivalen, som holdes i Vallettas pittoreske Grand Harbour i juli, og Malta Arts Festival, som finder sted i slutningen af juni eller begyndelsen af juli og afholdes på forskellige steder hele øen rundt. 

Som den ligger der så smukt omgivet af det glitrende Middelhav til alle sider, er Malta selvfølgelig et sted, hvor du kan glæde dig til at koble af på skønne, gyldne strande. Resortområder som St. Julians og Sliema byder på et sofistikeret natteliv og afslappede caféer med udendørs betjening, og øens rige historie vil fascinere og inspirere dig. Rund din udforskning af Maltas seværdigheder af med et besøg i Den Blå Lagune, som ligger gemt ved den søvnige, lille ø Comino. Andre populære destinationer på Malta, især, hvis du rejser sammen med familien, inkluderer Bugibba og Melieha Bay. Kun en time fra lufthavnen ligger den travle by Qawra, som har et dejligt afslappet natteliv og en strand med et smukt, dramatisk udseende. 

Hovedstaden på Malta hedder Valletta, og det er en by, der bedst udforskes til fods, så du virkelig kan sætte pris på dens velbevarede og historiske seværdigheder såsom St. John's Co-Cathedral. Maltas blanding af kystline og kultur, plus et stort udvalg af fantastiske resorter, gør øen til en af top-destinationerne, når du vil på ferie ved Middelhavet. 

Gozo, hvor du førhen kunne se Det Azurblå Vindue, har stadig en uspoleret kystlinje med grotter, og det er oplagt at tage en tur med båd rundt og udforske øens mysterier. Den historiske by Mdina er virkelig fortryllende - det er en uforglemmelig oplevelse af slentre rundt i dens snævre gader og stræder, hvor atmosfæren er rolig selv, når sommersæsonen er på sit højeste. Den udsigt, du kan beundre fra Mdinas mure er også helt fantastisk. 

Begivenheder

Hvis du vil se hele kalenderen med årets begivenheder på Malta, så besøg http://www.visitmalta.com/en/events 

Karneval: Februar er karnevaltid på Malta, og her kan du opleve fem dag med farverige parader, fantastiske kostumer og dans i gaderne. 

Påske: I påsken kan du se livlige processioner og nyde masser af god mad. 

Helgen-dagen: Hver by og landsby på øen har sin egen Helgen-dags-fest, som kaldes en 'festa' - endnu en god undskyldning for musik, dans og fyrværkeri. Disse fester holdes året rundt, men der er virkelig gang i dem fra den sidste uge af april, som skydes i gang med St. Publius-festa'en i Floriana. 

Læs mere

Destinationer 

Hvor skal jeg bo på Malta? Her kan du læse lidt om udvalgte områder som er populærer rejsemål på øen.

Bugibba

Det beskyttede vand ud for Bugibbas klippestrand er ideelt til badning og vandsport, og lidoerne giver dig et fremragende alternativ til stranden. Gå en tur fra promenaden, som er fyldt med caféer og barer, ind til byens centrum for at shoppe. Nattelivet er varieret, med barer, diskoteker og casinoer. 

Qawra

Dette livlige resort ligger i St Paul's Bay ved siden af den populære naboby Bugibba. Bo på et hotel i Qawra, og nyd at slentre langs den summende travle kystpromenade, hvor du finder masser af barer, caféer og restauranter. Sug Maltas rige historie til dig, mens du går forbi de imponerende vagttårne fra 1700-tallet mod Qawra Point. 

St. Julian og Sliema

St. Julian er bygget rundt om den smukke Spinola-bugt, og dette er det perfekte sted at bo, hvis du virkelig vil være tæt på de steder, hvor der sker noget. Slap af på den populære sandstrand, tag på shopping i Sliema og når aftenen falder på kan du med fordel vende næsen mod Paceville, hvor du har et stort udvalg af barer, caféer og natklubber.

Mellieha Bay

Her kan du tage den med ro og virkelig komme ned i gear. Nyd ølivet her i dette stille område, hvor atmosfæren er afslappet, og hotellerne ligger udenfor det travle centrum. Her kan du beundre udsigten over bugter og strande, og du kan godt glæde dig, for dette er et af de mest fredfyldte steder på Malta. 

Valletta

Med sin klassiske arkitektur og sit travle centrum, er Valletta et perfekt sted for dig, der gerne vil have historiske inputs i løbet af din ferie. Udforsk øens kultur på gader og stræder i byen, lige fra St. John's Co-Cathedral til de hyggelige og stemningsfulde caféer, der ligger i gaderne. 

Cottonera

Cottonera består af tre gamle byer; Vittoriosa, Senglea og Cospicuam, og har en interessant maritim arv. Stedet har ikke været overrendt af turister og tilbyder et indblik i Maltas arbejdsliv. Særlig interessant er Hypegeum, som består af en 4400 år gammel underjordisk netværk af udgravede huler, rum og tunneller. Præget af katolicismen, så tilbyder Malta ikke det heftigste natteliv, men der er dog masser af restauranter og hoteller i topklasse.

Gozo - et af de smukkeste steder i Middelhavet

Gozo, den mindre ø, er meget smuk og mere afslappet. Gamle bygninger er spredt rundt omkring i det landlige område, og Victoria fra det 17. århundrede er den vigtigste by med det højeste antal indbyggere. Fra byens borg kan man få en fantastisk udsigt ud over hele området. Man kan desuden besøge Calypso Cave, med den uhyggelige atmosfære, og her fra klipperne har man udsigt over Ramla Bay på den nordøstlige kyst. Ggantija-templet er et af de mest historiske i hele Middelhavet. Azur-vinduet er en kæmpe klippe, der har taget form som en bue. Gozo byder på et malerisk sceneri, og er et af de smukkeste områder i Middelhavet.

Læs mere

Transport

Her har jeg samlet information om transport, men du finder altid opdateret informationer i søgemaskinen.

De fleste besøgende ankommer til Maltas internationale lufthavn, som ligger 5km sydvest for Valetta. Der er regelmæssige flyafgange fra de vigtigste europæiske storbyer til Malta, og om sommeren ankommer også mange charterfly. Air Malta flyver desuden til Cairo, Dubai, Damaskus og Tunis. Der er regelmæssige busafgange fra lufthavnen til Valetta, men de fleste vælger at tage en taxa eller en shuttle-bus til de forskellige feriehoteller rundt omkring på øen.

Om sommeren er der færgeforbindelse mellem Malta og Sicilien/Genova, og det er en tur på mindst 3 timer. Det er nemt at leje en bil og køre rundt på øen. Der er også busser, men de stopper i hver eneste lille landsby, hvilket gør det en tidskrævende oplevelse. Der er regelmæssige færgeafgange cirka hvert 20. minut mellem Cirkewwa på Malta og Mgarr på Gozo.

Med fly til Malta fra Danmark

Malta har kun en international lufthavn, som ligger ca. 8 km. syd for hovedstaden Valletta. Du kan flyve direkte til Malta fra flere lufthavne i Danmark med charterfly og rutefly. Ofte finder du dog de billigste priser på din flyrejse hvis du har et stop undervejs. I flysøgemaskinen kan du søge flyafgange fra alel flyselskaber som f.x. Ryanair, Norwegian, SAS og Air Malta og sammenligne priser og tider. Benyt fliteret til at finde netop den flyafgang som passer dine ønsker og behov.

Lej en bil i din ferie

Information om billeje på Malta finder du i søgemaskinen når du bestiller en pakkerejse. Du kan leje bil i lufthavnen eller på de fleste rejsemål på øen.

Transfer til og fra lufthavnen

Det er nemt og billigt at bestille en transfer på Malta tur og retur til dit hotel. Vælg selv om du ønsker en billig transfer med bus eller din egen private transport.

Lokal transport

Bus: Der er et godt netværk af busser på Malta og Gozo, som gør det nemt at komme rundt. 

Færge: Regelmæssige færger sejler mellem Malta, Gozo og Comino.

Bil: At leje en bil er en praktisk måde at komme rundt mellem de bedste steder på øen. VIGTIGT: Bemærk, at der på Malta er venstrekørsel ligesom i Storbritannien. 

Vandtaxa: Hop på en af de vandtaxaer, der sejler i Vallettas Grand Harbour, hvis du kunne tænke dig en sejltur i en traditionel, maltesis båd, som kaldes en dghajsa (udtales daj-sa).

Læs mere

 

Information og eksterne kilder

Turistinformation

På Maltas officielle turistbureaus hjemmeside kan du finde en oversigt over de mange forskellige destinationer og rejsemål på Malta, og under menu-punktet ‘Holiday Ideaas’ kan du få inspiration til din rejse. Du finder også oplysninger om forskellige aktuelle begivenheder, vejudsigter og nyheder i Malta.

Visum og helbred: Før du rejser, så besøg http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/malta-pas-og-visum/ for anbefalinger og råd til visum og helbred på din ferie på Malta. 

Her finder du mere information

Her har jeg samlet links til andre sider med information til din ferie på Malta.

Kort

Hoteller

Områder og byer

Alle områder og byer i Malta