Om Mauritius

På Mauritius finder man førsteklasses feriesteder, fantastiske strande, laguner og koralrev, en interessant lokal kultur, bjerge og en frodig vegetation, og alle disse egenskaber gør Mauritius til den perfekte feriedestination.

Hvordan bestiller jeg en rejse til Mauritius

Mauritius er et af flere nye rejsemål du snart kan rejse til med Signatours. Tilmeld dig nyhedsbrevet eller følg med på de sociale medier og vær blandt de første til at få besked når vi åbner op for rejser til Mauritius.

Afslapning på Mauritius

De fleste besøgende ankommer til Mauritius på grund af de fantastiske strande og badebyer, og øen er nærmest verdensberømt på grund af de fortryllende palmestrande og smukke laguner. Vandet er utroligt klart, og kysternes koralrev er fantastiske til snorkling. Hele atmosfæren er idyllisk i Mauritius. Der findes ikke store kystbyer og atmosfæren i de fleste ferieområder er rolig og afslappet.

Port Luis - aktiviteter i en behagelig atmosfære


Hovedstaden i Mauritius, Port Louis, er et ubemærket sted, men har en behagelig atmosfære. Byen er spændende og fuld af liv, og de fleste besøgende finder hurtigt vej til den moderne Le Caudan Waterfront, som byder på et kasino, biografer, forretninger, barer og restauranter. Sir Seewoosagur Ramgoolam Botanical Gardens er et af højdepunkterne i Port Louis og kan dateres tilbage til 1735. Moka Town, lige syd for Port Louis er noget helt andet, med en højtidelig atmosfære og en række statelige bygninger, især den store Le Réduit Governor’s Mansion. Eureka House er også en storslået kolonial bygning, med en fin udsigt. De fleste turistguider vil desuden henvise til Domaine Les Pailles; et omfattende kulturelt centrum, som tæller familievenlige attraktioner, hesteshows, kasiono, jazzklub og en fungerende sukkermølle.

Andre seværdigheder i Mauritius


Inde i landet finder man Curepipe, en fredet turistby, som vækker minder om en fransk landsby. En anden af Mauritius' seværdigheder i nærheden er de skønne Tamarind Falls. Naturelskere bør besøge Black River Gorges National Park, som har et spektakulært landskab med fremragende vandrestier, høje udsigtsposter og dejlige søer og vandfald.

Mauritius er mest populær blandt velhavende sydafrikanere og franskmænd, så de fleste internationale fly ankommer fra disse to lande. Der er dog også flyforbindelser til andre europæiske byer. Lufthavnen ligger i nærheden af Port Louis og herfra kører der taxier og lufthavnsbusser til de forskellige feriesteder.

Turistkontor


Mauritius turistbureau har på deres hjemmeside bl.a. under 'Traveler’s Essential' en række praktiske oplysninger for rejsende der ønsker at besøge Mauritius. Derudover kan du på turistbureauets hjemmeside finde vejrprognoser, kort og beskrivelser af aktuelle begivenheder på øen.

Læs mere om Mauritius

Hoteller