Om Polen

Rejser til Polen

Europæiske kulturbyer i topklasse; en natur, der både byder på uspolerede sandstrande i nord, høje bjerge mod syd og smukke søer i nordøst; et væld af verdensarv; og en fantastisk gastronomi: Polen har noget for enhver smag!

Rejs med Signatours til Polen, og bo på nøje udvalgte hoteller og ferielejligher med gode anmeldelser i din ferie. Du kan rejse til Polen fra alle lufthavne i Danmark enten direkte eller med en enkelt mellemlandning, og vi tilbyder altid fuld valgfrihed, både når det gælder afrejsedage og antal dage du vil rejse. I sommermånederne juli og august er de mest besøgte rejsemål byerne langs landets kyster ved Østersøen, mens rejsemål som Gdansk, Krakow og Warszawa er yndet destinationer til en storbyferie og kan besøges året rundt. 

Pakkerejse eller kun hotel?

Hos Signatours kan du booke en pakkerejse eller kun hotelophold hvis du selv vil arrangere din rejse til Polen. Bestiller du din rejse til et af rejsemålene i Polen som en samlet pakke inkl. fly og hotel, er du automatisk dækket af pakkerejseloven og rejsegaranti. Til din pakkerejse kan du nemt tilføje en lejebil, der står klar til dig ved ankomsten til lufthavnen eller transport (transfer) tur/retur fra lufthavnen til dit hotel.

Bestil din rejse til Polen online og få den billigste pris!

Det skal være nemt, trygt og ikke mindst billigt at bestille din rejse til Polen online. Du finder altid aktuelle informationer om flyafgange i søgemaskinen, som også sammenligner priser fra alle flyselskaber og hoteller dagligt, så du altid er sikker på at få den billigste pris på din rejse. Hos Signatours samarbejder vi både med almindelige flyselskaber som f.eks. SAS, Norwegian og LOT, men også lavprisselskaber som f.eks. Ryanair og WizzAir der begge har et stort rutenet og mange daglige afgange til lufthavne i landet. Ønsker du ikke at booke din ferie online, eller vil du kombinere rejsen med andre rejsemål og destinationer på en rundrejse i Polen, er du altid velkommen til at kontakte os.

Derfor skal du holde ferie i Polen

Polen, der deler søgrænser med Danmark, og kun ligger omkring 1 time og 20 minutters flyvning fra Kastrup lufthavn, har i de senere år tilkæmpet sig en større og større plads i de danske rejsendes hjerter i takt med, at landets enorme kulturarv og rige natur, kombineret med et favorabelt prisniveau sammenlignet med større og traditionelt mere populære rejsemål, er blevet mere synlige for de danske feriegæster.

Kulturbyer på stribe

Mange vælger at tilbringe en forlænget weekend i én af landets kulturbyer, såsom Krakow, Gdansk eller hovedstaden Warszawa, mens andre tilbringer en hel sommerferie i landet med strandferie ved den baltiske kyst, der - overraskende for mange - byder på strande af topklasse eller en efterårsferie med ture rundt om de berømte masuriske søer i den nordøstlige del af landet (der er hele 3000 af dem!), mens andre igen foretrækker vandreture eller klatring i landets smukke bjerge mod syd.

Men for mange er det største trækplaster ved Polen dets helt unikke kulturarv. Polen har således det største antal steder, der er medtaget på UNESCOs verdensarvliste i den østlige del af Europa (hele 15 af slagsen, samt to på den såkaldte tentative liste), herunder det historiske centrum i Krakow, det historiske centrum i Warszawa, middelalderbyen Torún, slottet i Malbork (der er verdens største slot målt på areal) og den gamle del af byen Zamosc.

Blandt landets verdensarv er også de mange smukke trækirker, som særligt er udbredt i Podkarpacie-regionen eller Malopolska-regionen i den sydøstlige del af landet og hvoraf nogle er flere århundreder gamle. Den formentlig ældste af dem, som kan opleves i den lille landsby Haczów i Brzozów-sognet i kommunen Gmina Haczów, stammer helt tilbage fra 1400-tallet og er Europas største gotiske trækirke. Du kan også følge den såkaldte Træarkitektur-rute, hvis forskellige ruter tilsammen udgør mere end 1500 kilometer.

Oplev den smukke natur

Landet kan også prale af et imponerende antal nationalparker, herunder Europas største bevarede urskov i Bialowieza Nationalpark, der blandt andet rummer den største frie befolkning af europæiske bisoner og som i øvrigt også er blevet erklæret verdensarv af Unesco. Parken byder på en enestående artsrigsdom af dyr og planter, der overgår, hvad man finder i hele Danmark. Dertil kommer, at skovens kerneområde for en stor del udgøres af træer, der er over 150 år gamle - noget der ikke ses i ret mange skove længere.

En anden af Polens store naturseværdigheder er Tatrabjergene i den sydligste del af lande, der udgør en naturlig grænse til nabolandet Slovakiet. Området omkring Tatrabjergenes højeste tinder, der når helt op i to en halv kilometers højde i skikkelse af Polens højeste bjerg Rysy, udgør en nationalpark og er desuden beskyttet af Unesco. Udover de enestående naturoplevelser med vandrestier, grotter, vandfald og floder byder området også på en række hyggelige landsbyer og interessante seværdigheder.

Valuta for pengene og en imødekommende befolkning

Polens voksende popularitet blandt udenlandske turister afspejles også i undersøgelser af tilfredshed blandt landets turister: Hele 96 procent af de udspurgte turister har således svaret, at de var "tilfredse med besøget i Polen", mens 85 procent svarede, at de ville anbefale Polen til andre feriegæster og vende tilbage til landet i de kommende år.

Læg hertil en imødekommende og hjælpsom befolkning, der er kendt for dens venlighed overfor turister, landets moderate priser sammenlignet med andre, mere traditionelle rejsemål, og landets rige gastronomiske traditioner, herunder ikke mindst de gode polske øl, så bliver det svært at komme uden om Polen som en af dine næste ferie-destinationer.

Udvalgte hoteller i Polen

Hos Signatours mener vi at det er afgørende for en god ferie at hotellet elelr ferielejligheden lever op til ens forventninger, og derfor gør vi meget ud af at håndplukke alle hoteller og ferielejligheder i programmet, ikke kun i Polen men på alle rejsemål og destinationer du finder i vores program. Vi benytter kun hoteller med gode anmeldelser uanset om det er et 3 stjernet turistklasse hotel eller et hotel i luksusklassen med 5 stjerner. Vi forsøger altid at give så ærlig og personlig en hotelbeskrivelse som muligt og tilbyder kun hoteller i Polen vil selv vil bo på i vores egen ferie. Du kan læse meget mere om de enkelte hoteller i vores beskrivelser, her kan du også se foto, læse anmeldelser fra andre gæster og meget mere.

Rigtig god ferie og velkommen til Polen med Signatours Rejser

Læs mere om Polen

Kort

Hoteller

Områder og byer

Alle områder og byer i Polen