Populært i Portugal

Cerro Mar Garden
Portugal, Albufeira - Vis på kort
 • Tæt på centrum
 • SPA & wellness på stedet
 • Flere sportsfaciliteter
Pris pr person for 7 nætter fra kr.
1.535
Areias Village
Portugal, Albufeira - Vis på kort
 • Lejligheder med tekøkken
 • Godt til strandferie
 • Gåafstand til restauranter
Pris pr person for 7 nætter fra kr.
1.310
Vidamar Algarve Hotel
Portugal, Albufeira - Vis på kort
 • Tæt på havet
 • Aktiviteter for børn
 • SPA & wellness på stedet
Pris pr person for 7 nætter fra kr.
2.545

Om Portugal

Rejser til Portugal

Portugal er uden tvivl en europæisk topdestination, med dejligt vejr, gode faciliteter, lave priser og lækre strande og byer. Alligevel har danskerne ikke helt taget Portugal til sig i samme grad som de større lande omkring. Den tendens er dog ved at vende for Portugal, som bl.a. har gjort en stor indsats for at blive en eftertragtet golfdestination, hvilket i dén grad er lykkedes. Samtidig kan man kombinere den aktive ferie med storbyferie i skønne Lissabon og store oplevelser ved Algarve-kysten - for ikke at nævne Azorerne og Madeira, som er en historie helt for sig.

Er man derimod til en ferie hvor der er noget længere mellem turisterne, så prøv det nordlige Portugal, med den charmerende UNESCO-storby Porto, Douro-dalen og en række skønne natur- og nationalparker. Det er også her, langt størstedelen af de portugisiske vine produceres, og hvor frodige dale lægger jord til omfattende produktion af frugt og grønt, som kan købes på markeder i byerne - eller i supermarkeder ud over hele Europa.

På en rejse til Portugal får du rigtig meget for pengene. Ikke blot fordi mad og drikke er billigt, men også fordi de portugisiske resorts generelt har en meget høj kvalitet, og stort set altid en utrolig beliggenhed. Det milde klima tæt ved Atlanterhavet gør Portugal til en helårsdestination, hvor det aldrig bliver rigtig koldt, og heller ikke så varmt som man kan opleve hvis man fx. rejser til Spanien i højsommeren.

Portugal er et af de mest besøgte feriemål i Europa, og er især populært hos danske turister på grund af det fremragende vejr og spændende kultur.

Rejser med Hideaways

Hos Hideaways kan du booke rejser til Portugal og alle ovennævnte destinationer, inkl. fly fra Billund, Aalborg, København eller Hamburg, et håndplukket hotel med charme, og en lejebil, som står klar til dig i lufthavnen. Samtidig er du dækket af Rejsegaranti, fordi du har købt en pakkerejse. Er du mere gør-det-selv typen, kan du naturligvis også vælge blot at bestille et af vores hoteller og selv sørge for transport. Se mere her: hideaways.dk/portugal

Inspiration og fakta

Uanset om du på den ferie i Portugal planlægger at slappe af på stranden, nyde nattelivet eller tage en vandretur, og måske lave stikprøver på lokale vingårde, Portugal har noget for enhver smag. Dette skyldes dels, det mangfoldige landskab langs den iberiske halvø, som betyder, at du kan kører fra bjergene ned til strandene i din lejebil på næsten ingen tid. Portugal er det mest vestlige af alle lande på det europæiske fastland og Portugals kyst ved Atlanterhavet har i mange år tiltrukket rejsende, der gerne vil nyde "value for monney" for Portugal er faktisk det billigste Vesteuropæiske land at holde ferie i.

Oplevelser og seværdigheder


Portugals distrikter udskiller sig fra hinanden i alsidige landskab, arkitektur, atmosfære, kultur og traditioner. En rejse til Portugal bringer dig tættere på et uberørt land med unikke hemmeligheder. Et land der kildrer drømmen om det ægte og uberørte.

Charmerende byer som Lissabon, Porto og Coimbra beliggende på den nordlige brede af floderne har kun det til fælles, fordi de er vidt forskellige fra hinanden og det er svært at sige, hvilke af dem er smukkere, for det er de alle sammen. Storbyer summer af aktivitet og farver. Portugal har holdt sig væk fra store militær konflikter og har dermed ikke oplevet ødelæggelse og udplyndre som de fleste Europas storbyer, hvorfor byernes ægthed og dejlig atmosfære bevares intakt.

Landskabet skifter ud mellem høje bjergområder, plateauer og sletterne, hvor livet ser ud at stå stille, med tilhørende karakteristiske smukke vegetation, uspolerede naturparker og tiltalende kursteder. Rent paradisisk.

Kysten fra nord til syd byder på bedårende badestrande og pittoresk fiskerleje med masser af charme og traditioner der er gået flere generationer i arv. Ind i landet, storslåede byer dokumenterer en historisk fortid og godt bevaret traditioner.

Portugisisk gastronomi og vine er en kapitel for sig, med utællelige lokale specialiteter tilpasset årstidernes råvarer og lokale vine. Den 1230 km lang kyst byder på al slags havets herligheder og Portugal byder på uendelige udsøgte fiske- og skaldyrretter, herunder, de berømte grillede sardiner.

Arkitektonisk, byder Portugal på et bredt udvalg af imposante Unesco-monumenter og Unesco- byer der er vidne for de forskellige folk der har beboet og sæt sit præg i portugisisk arkitektur gennem tiderne, men også de mange indtryk søfarere har bragt med til landet siden d. 15. årh.

Befolkning kendetegnes af en medfødt gæstfrihed og spontanitet, der mærkes generelt på alle steder fra restauranter, cafeer og parker til hoteller. Ydermere er Portugal et ideelt sted at gå på shoppingtur, da portugisere er vilde med tøj, sko, mv. og det ses på alle de mange store elegante shoppingcentre og traditionelle butikker rundt i hele landet. 

Turistinformation


Portugals turistbureau har på deres officielle hjemmeside bl.a. under 'What's On' en oversigt over aktuelle begivenheder i Portugal, hvilket f.eks. kan være koncerter, udstillinger eller andre kulturelle oplevelser.

Portugals turistkontor i København, er åbent for personlige henvendelser, og her kan du bl.a. få kort og brochurer. Adressen er:

Det Portugisiske Handels- og Turistbureau
Toldbodgade 31
1253 København K

(se på kort)

Læs mere om Portugal

Kort

Hoteller

Søg på kort
Søg på kort
Pris pr. person

Boligform
Kvalitet
Faciliteter
Rejsetemaer
Hoteltype
Nulstil filter
rejser fundet: 
Sorter efter
 • Stjerner
  • Fra lav til høj
  • Fra høj til lav
 • Navn
 • Pris
  • Fra lav til høj
  • Fra høj til lav

Vent mens vi finder din rejse

Det tager et øjeblik...

Ingen rejser fundet for valgte periode

 • Søg datoer markeret med grøn i kalenderen for gode flyforbindelser
 • Søg max. 2-3 pers. pr. vær. (og max. 9 i alt)
 • Den valgte periode er muligvis udenfor sæson på denne destination
 • Afrejsedato er muligvis for langt ude i fremtiden (mere end 8 måneder)
 • Alle hoteller på denne destination er muligvis fuldt booket i valgte periode

Der kan ikke findes hoteller ud fra den filtrering du har valgt.

Områder og byer

Alle områder og byer i Portugal