Om Montargil

Rejser til Montargil

Idyllisk placeret i hjertet af den nordlige del af  Alentejo regionen i Portugal, ved siden af den store dæmning af samme navn, udgør Montargil en lille landsby med bare ca. små 5000 indbyggere. 

Grundlagt i 1315 af Kong Dinis under den gyldne middelalder i Portugal er Montargil for nylig blevet et populært center for udendørs aktiviteter, så som vand- og ekstremsport.

Seværdigheder 

Prominent beliggende på det højeste punkt i byen, har Montargil sognekirken et smukt dekoreret interiør, som f.eks. en træfigur af Skt. Peter fra det 16. århundrede. Kapellet Santo Antonio tæt på kan dateres tilbage til 1713.

Besøgende bør holde øje med det månedlige marked, som foregår den første søndag i hver måned, og også Montargils årlige festligheder, der starter på den tredje søndag i juli.

Oplevelser i nærheden af Montargil

Montalvo, beliggende kort tids kørsel fra Montargil, er én af regionens vigtigste stenalderbopladser. Den indeholder 40 stendysser og den ældgamle gravplads for Santo André.

Læs mere om de store dæmninger i Alentejo regionen på Portugals officielle turistkontors hjemmeside, eller få mere inspiration i vores guide om rejser til Alentejo.

Læs mere om Montargil

Hoteller

Områder og byer

Alle områder og byer i Alentejo