Populært i Algarve

Cerro Mar Garden
Portugal, Albufeira - Vis på kort
 • Tæt på centrum
 • SPA & wellness på stedet
 • Flere sportsfaciliteter
Pris pr person for 7 nætter fra kr.
1.535
Pine Cliffs Hotel & Residence
Portugal, Albufeira - Vis på kort
 • Mulighed for havudsigt
 • Lækkert & eksklusivt
 • SPA & wellness på stedet
Pris pr person for 7 nætter fra kr.
3.870
Aqua Pedra Dos Bicos
Portugal, Albufeira - Vis på kort
 • Mulighed for havudsigt
 • Godt til voksne
 • Tæt på sandstrand
Pris pr person for 7 nætter fra kr.
1.555

Om Algarve

Rejser til Algarve

Algarve som er den sydligste af de portugisiske regioner, er berømt for sine 150 km lang smukke kyst og at have nogle af Europas fineste sandstrande. Rejser man til Algarve ankommer man normalt til Faro lufthavn og herfra er der moderne veje og det er hurtig og nemt at kører til sit hotel på Algarve. 

Vender du blikket mod øst vil du finde Sotavento-kysten og de hvide fiskerbyer Olhão og Tavira. her finder du også mange vidunderlige, øde sandstrande.

De fleste vælger dog at drage mod vestkysten, hvor du finder det "typiske" Algarve med stejle klippevægge og lyse sandstrande. Det er også her man finder de store turiststeder såsom Vilamoura, Albufeira og Praia da Rocha. Tager du i stedet mod vest, vil du finde Kap São Vicente og det mere "rå" Algarve, med stejle kystklipper og strande der er perfekte til surfing på grund af de høje bølger.

Algarve er lig med sol, sommer, lunt badevand og lyse sandstrande, men Algarvekysten er også et perfekt rejsemål hvis du vil kombinere dette med kultur, historie og natur. Hvert år valfarter rejsende til regionen Algarve i det sydlige Portugal og det er ikke uden grund. Du har altid noget at lave når du holder ferie her og det er ikke svært at finde aktiviteter såsom golf, surfing, vandreture, cykling og alle former for vandaktivitet.

Leder du efter rejser til Algarve så kan du i rejse-søgemaskinen på Signatours Rejser søge og sammenligne priser på rejser til Algarve fra alle flyselskaber og hoteller i databasen. Indtast hvornår du ønsker at rejse til Algarve og du vil få en samlet oversigt med alle rejser. 

Algarve i Portugal er den ideelle destination for individuelle og familierejser, gruppe- eller familiearrangementer. Den lokale gastronomi fine krydderier og friske råvarer er en nydelse til enhver smag. Nyere vingårde, herunder den berømte engelsk sangers Cliff Richard producerer høj kvalitets internationalt præmieret vine.

Algarve er et af Sydeuropas mest populære rejsemål og folk fra hele Europa rejser til Algarve året rundt for at nyde det milde klima.

Inspiration og fakta

På en ferie i Algarve kommer du tæt på en provins der har erfaret 500 års mauriske besættelse og det har stærkt præget den lokale arkitektur, med de traditionelle hvidskurede huse med en tagterrasse i stedet for et tag og de unikke traditionelle skorstene der er inspireret af maurernes minareter og deres udsmykning afhænger af, hvor velhavende husets ejer er. Typiske fiskelejer med hyggelige cafeer, promenader, restauranter findes lang de ca. 800 Algarves strande.

Den vestlige kyst er stejl og ved Europas sydvestligt punkt og fredet området – Cabo de São Vicente, grundlagde Henrik Søfareren i begyndelsen af d. 15. årh. Søfarerskolen, der udvidede og flettede verden sammen for menneskeheden. Østkysten på Algarve er lav og meget børnevenlig. Algarve er paradiset for trækfugle mellem Europa og Afrika og derfor en decideret destination for ornitologer. Den storslået og alsidig natur byder i Algarve på to bjergområder dækket af skove, korkeg, citron- og appelsintræer, figentræer og selvfølgelig mandeltræer der her blomstrer fuldt ud i slutningen af januar. Største delen af den østlige kyst er præget af Naturreservatet Ria Formosa, et 60 km. lang marskland og økosystemet, med golfbaner og saltindvinding ved siden af og igen, et ”Eldorado” for trækfugle.

Her findes ”næsten” alt

Den lokale befolkning lever meget afslappet, mellem arbejde, strand og social samvær, drager de fordel af en medfødt spontanitet, der kan ses på de fleste fortovscafeer, restauranter, på stranden efter arbejde. Rejser du til Algarve finder du også mange muligheder til en aktiv ferie, med utallige faciliteter til vandsports, en moderne autodrome og gokartbaner, nogle af Europas bedste golfbaner, fodboldbaner, tennis- og løbebaner, jeep safarier, temaparker, mv. og ikke mindst, er klimaet mild og landskabet varieret, blomstrende og grønt året rundt. Om foråret, duftende blomstrende appelsintræer pynter markerne. For selvcateringsferier, mange velforsynede supermarkeder tilbyder alt slags råvarer.

fantastisk klima og smukke sandstrande

Mange mener at Algarve byder på de bedste strande i Europa, og på den lange kyst finder du utallige muligheder for at nyde ferie på de lange og brede strande Algarve er så kendt for. Ønsker du mere privat liv finder du på Algarvekysten også mange små strande som ligger i små bugte beskyttet af de høje klipper. Disse strande finder du primært på den vestlige side af Algarvekysten i området mellem Albufeira og Sagres. Klipperne gør at strandene ikke er blevet overfyldt med hoteller og ferielejligheder og man enten skal kører til stranden i sin lejebil eller med taxa.

Med andre ord ønsker man små hyggelige strande med få mennesker eller brede og meget børnevenlige strande tilbyder Algarve begge muligheder.

Foruden at byde på nogle af Europas bedste strande, har Algarve et fantastisk klima som gør at vejret er perfekt til badeferie om sommeren men også et godt rejsemål i vinterhalvåret. Du kan bade ved de mange strande på Algarvekysten fra april til oktober og vælger du et hotel eller ferielejlighed med swimmingpool er badesæsonen meget længere. Vejret på Algarve er meget stabilt og det regner sjældent på selve Algarvekysten. Rejser du til Algarve i sommermånederne vil du opleve temperaturer på ca 27-30 grader mens det i vinterhalvåret er sjældent at temperaturen er under 20 grader. På grund af det milde klima og stabile vejr er der mange som rejser til Algarve på langtidsferie om vinteren, ligesom Algarve er et af de mest populære rejsemål for golfspiller om vinteren, da Algarve er et sandt mekka for gæster fra hele verden der vil på golfrejse.

Et rejsemål til alle slags ferier

Algarves kyst er mere end 100 kilometer lang og du kan vælge lige nøjagtig den ferieform du ønsker og ikke mindst har du et imponerende udvalg af billige hoteller og ferielejligheder. Igennem årene har Algarve fået et rygte om at det er blevet et charter rejsemål med store hoteller og lidt charme. Lad os slå fast at Alagrve er så meget andet end det. Selvfølgelig finder du byer på Algarve kysten som bæger præg af charterturisme, men søger du efter charmerende hoteller i små fiskelandsbyer eller en vingård med få værelse er mulighederne utallige på Algarve.

Byer i Algarve

Byer som Albufeira og Portimao er kendt som populære rejse mål med et stort udvalg af hoteller og ferielejligheder og byder desuden på et rigt udvalg af butikker, restauranter og et livligt natteliv. Det er dog også muligt at bo i udkanten af Albufeira og Portimao på hoteller eller ferielejligheder der ligger direkte ved de smukke sandstrande. Vælger du at købe flybilletter til Algarve og ønsker lidt mere fred og ro kan vi anbefale at du søger mod byerne vest for Portimao ca. 50 kilometer fra lufthavnen i Faro. Strandene øst fra Faro i nærheden af byen Tavira er meget børnevenlige og tilbyder hoteller og ferielejligheder til meget billige priser.

Turismen på Algarve er vigtig for hele Portugal, og der investeres mange penge i nye hoteller, nye veje i at udvide lufthavne i Faro osv. Du vil opleve at rejser du til Algarve er det dog ikke kun for at glæde de udenlandske turister der bliver investeret på disse områder, faktisk er der dobbelt så mange portugiske turister på Algarve som udenlanske og de mange fastboende portugisere på Algarvekysten nyder naturligvis også de smukke strande og det milde klima. Det betyder at du altid kan være sikker på at Algarvekysten forbliver ”portugisisk”.

Besøg Algarve turistbureau her for mere information om Algarve.

 

Læs mere om Algarve

Kort

Hoteller

Søg på kort
Søg på kort
Pris pr. person

Boligform
Kvalitet
Faciliteter
Rejsetemaer
Hoteltype
Nulstil filter
rejser fundet: 
Sorter efter
 • Stjerner
  • Fra lav til høj
  • Fra høj til lav
 • Navn
 • Pris
  • Fra lav til høj
  • Fra høj til lav

Vent mens vi finder din rejse

Det tager et øjeblik...

Ingen rejser fundet for valgte periode

 • Søg datoer markeret med grøn i kalenderen for gode flyforbindelser
 • Søg max. 2-3 pers. pr. vær. (og max. 9 i alt)
 • Den valgte periode er muligvis udenfor sæson på denne destination
 • Afrejsedato er muligvis for langt ude i fremtiden (mere end 8 måneder)
 • Alle hoteller på denne destination er muligvis fuldt booket i valgte periode

Der kan ikke findes hoteller ud fra den filtrering du har valgt.