Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Encosta da Orada

På Encosta da Orada, tilbydes du en fin beliggenhed, flere swimmingpools og udsigt til det blå Atlanterhav. Du vil føle dig velkommen, når de søde og gæstfrie portugisiske værter tager imod og byder dig god ferie. Du kan slappe under Albufeiras strålende sol, nyde ferielivet på solterrassen eller slentre ned til den dejlige sandstrand. 

Det er nemt at nyde livet og komme i feriestemning på dette gode lejlighedshotel. Og indenfor overskuelig afstand kan du opleve den livlige marina og på små 10 minutters gang, kan du få sand mellem tæerne og nyde en dukkert i bølgen blå. Hotellet tilbyder nogle gode lejligheder med veludstyret køkken/kitchenette. Flere af lejlighederne byder på privat terrasse/balkon, med udsigt til poolen. For de sportsinteresserede findes her også en tennisbane.

De små gader i byen, byder på mange butikker, restauranter og barer. Den kendte og populære Praia dos Pescadores – Fiskernes Strand – og det charmerende gamle centrum ligger cirka 15 minutters gang fra din hoveddør. 
 

Godt at vide

Her findes privat parkering. 
Indkøbsmuligheder ligger i gåafstand fra hotellet.
Vejen op til hotellet kan være lidt stejl nogle steder, og ikke velegnet til gangbesværede.
 

Læs mere om Encosta da Orada

Værelser

Hotellet har 30 gode lejligheder med veludstyret køkken/kitchenette. Flere af lejlighederne byder på privat terrasse/balkon, med udsigt til poolen.   

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Encosta da Orada

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Børnepool el. afsnit
 • Parkering (evt. mod gebyr)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Encosta da Orada
Rua Jose Ramos Pimenta
8200-147 Albufeira, Portugal

 • Nærmeste strand: 1 km
 • Afstand til centrum: 1,5 km
 • Afstand til Praia dos Pescadores: 1,5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...