Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Sereia da Oura

Sereia da Oura og det søde personale byder dig velkommen med åbne arme. Og de stemningsfyldte gader med restauranter, barer og butikker ligger inden for gåafstand. Du kan nyde Albufeiras skønne solstråler på solterrassen, men du har også flere strande at vælge mellem blot små 10 minutters gang fra din hoveddør.   

Du vil hurtigt komme i feriestemning og føle dig hjemme på dette hyggelige og velfungerende lejlighedshotel. De søde portugisere på hotellet og i byen er meget gæstfrie. Derfor kan du blot slappe af og nyde ferielivet. Alle lejligheder er komfortable, lyse og rummelige samt med veludstyret kitchenette. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, med eller uden privat balkon, med udsigt til poolen eller gaden.

Efter en god morgenmad, måske på din balkon, venter den hyggelige solterrasse med fin pool og tilhørende bar. De omkringliggende palmer giver også en god stemning af sol og ferie. Og med hotellets beliggenhed er det nemt at finde den herlige stemning og atmosfære, der findes her i Albufeira. Masser af restauranter og barer finder du inden for en kort gåtur. Og inden for bare 10 minutter kan du vælge mellem to af de skønne strande, Praia dos Alemães og Praia da Oura. Albufeiras stemningsfyldte historiske centrum er beliggende 2 km fra din hoveddør. 
 

 

 

 

Godt at vide

Det trendy resortområde Vilamoura, der blandt andet byder på gode golfbaner og kasino, ligger 10 km fra hotellet. 

Læs mere om Sereia da Oura

Værelser

Hotellet har 28 lejligheder. Alle er komfortable, lyse og rummelige samt med veludstyret kitchenette. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, med eller uden privat balkon, med udsigt til poolen eller gaden.

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Kitchenette (lille køkken)
Nogle værelser har:
 • Mulighed for balkon/terrasse

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Sereia da Oura

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Sereia da Oura
Avenida Infante Dom Henrique,30
8200-261 Albufeira, Portugal

 • Nærmeste strand: 750 m
 • Nærmeste by: 0 m
 • Afstand til centrum: 2 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...