Om hotellet

marcus
Udvalgt af
marcus
fra Signatours

Canavial I and II Apartments

Dette velfungerende lejlighedshotel og dets søde personale står klar til at byde dig velkommen i skønne omgivelser. Du vil opleve en indbydende have, hvor du kan slappe af og komme i den rigtige stemning på solterrassen og i de to swimmingpools.   

I de rolige omgivelser er det nemt at føle sig velkommen og bare nyde ferien. Det er ikke kun servicen, der fungerer godt, men også de bekvemmelige lejligheder. Alle med veludstyret kitchenette, og de fleste har terrasse ud til den skønne have.

Fra de hyggelige omgivelser i dette rolige område har du ikke langt til en af de mange dejlige strande i Lagos. Efter små 10 minutters gåtur kan du mærke det gyldne sand under tæerne og hoppe i bølgen blå fra stranden, Praia de Porto Mós. Lagos stemningsfyldte og charmerende centrum, med de smalle gader, mange restauranter og cafeer, ligger 2,5 km fra din hoveddør. Nærmeste busstop er beliggende 300 m fra dit hotel.      
 

Godt at vide

Canavial I & II Apartments har ikke restaurant, men indkøbsmuligheder ligger inden for gåafstand. 

Læs mere om Canavial I and II Apartments

Værelser

Lejlighedshotellet har 23 bekvemmelige lejligheder. Alle med veludstyret kitchenette, og de fleste har terrasse ud til den skønne have.  

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer
 • Kitchenette (lille køkken)

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Canavial I and II Apartments

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Canavial I and II Apartments
Urbanização Do Canavial - Rua Do Canavial, Lote A,11 & 24
8600-513 Porto Mos - Lagos, Portugal

 • Nærmeste strand: 600 m
 • Afstand til centrum: 2,5 km

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...