Måske europas smukkes rejsemål… opleve azorerne med Signatours Rejser, vi er specialister i rejser til Portugal hvor du bor på nøje udvalgte hoteller.

Overvejer du at besøge Azorerne, så gør dig selv en tjeneste at besøge mere en bare en ø. Langt de fleste danske turister der rejser til Azorerne besøger kun hovedøen Sao Miguel, og det er en skam, selvom Sao Miguel er en dejlig ø. Når du nu har taget beslutningen om at flyve de 5 timer til Azorerne så går du glip af mange oplevelser ved ikke at besøge flere øer.

Azorerne er ligesom en subtropisk ø. På disse vulkanøer emmer naturen af liv. Det bugner næsten over af grønt. Og det er frem for alt dyr- og plantelivet som gør de ni små øer i Atlanterhavet, til noget specielt.

Den lille øgruppe Azorerne ligger på samme breddegrad som Lissabon, men ca 1300 km ude i Atlanterhavet. Siden portugiserne har opdaget og koloniseret Azorerne i 1427, har hver ø udviklet i deres eget tempo, afhængig af den strategiske position for søfart, havnens kvalitet og afstanden til de andre øer. Dette har ført til en øgruppe af ni individualister, både hvad gælder natur og bebyggelse.