Om Flores

Rejser til Flores

Flores på Azorerne er ensbetydende med uspoleret natur – fra øens bjergtoppe og stejle klipper, der falder lodret ned i havet, og dens 7 søer i det grønne landskab til de mange vandfald og blomster, der fylder Flores med farve.

Blomsterne 

Flores indbyder til en vandretur langs med hortensialundene, der gennemskærer hele øen. Der er meget at se og beundre under sin ferie på Flores – fra søernes spejlblanke overflader til vulkankraternes bund og Rocha dos Bordoes’s kæmpemæssige prismer af basalt til den naturskønne udsigt over land og hav, fuglelivet og forskellig flora.

Aktiviteter på Flores

Andre måder at nyde ferien på, når man er på ferie på Flores, er dykning blandt farverige klippeformationer, ørredfiskeri i bække og en svømmetur i naturskabte bassiner, der er dannet af lava. Det anbefales også at besøge byerne Santa Cruz og Lajes og de små landsbyer på Flores, som opstod omkring det 15. århundredes bosætninger. Man vil også finde maleriske landsbyer i dalene eller højt oppe på klipperne, som f.eks. Fajazinha og Fazenda das Lajes.

Hvad enten man holder af en aktiv ferie eller ren afslapning, vil en ferie i den storslåede natur på øen Flores give hele familien ny energi.

Sådan rejser du til Flores

Europas vestligste punkt, øen Flores i Azorerne, nås fra Flores Airport nær byen Santa Cruz. Du skal dog påregne en rejser til hovedøen Sao Miguel først da det herfra er eneste mulighed for at flyve til Flores med det lokale flyselskab SATA.

Flores lufthavn

Lufthavnen på Flores forbinder øen med de andre øer i den azoriske arkipelag. Lufthavnen er lille og har kun en terminal, der kun er udstyret med det allermest nødvendige - der er en lille turistinformation og en bar, hvor man kan købe sig en snack og noget at drikke. Information om Air Azores flyvninger til de andre øer findes i terminalen.

Transport til og fra lufthavnen

Fra lufthavnen kan man komme rundt på øen med taxi og busser.

 

Læs mere om Flores

Hoteller