Azoernes turistkontor 

Azorernes turistbureau hjælper dig med oplysninger om de største seværdigheder, aktuelle begivenheder og aktiviteter, hvis du skal holde ferie på den portugisiske øgruppe. Hos Azorernes turistbureau kan du finde alt fra geografisk om hver enkelt ø til vejrudsiger og gode råd om, hvilke seværdigheder du ikke bør gå glip af. På turistbureauets hjemmeside er også en stor sektion med tips til en aktiv ferie på Azorerne samt information om lokale transportmidler.

Kontaktinformation

ASSOCIAÇÃO DE TURISMO DOS AÇORES
Avenida Infante D. Henrique 33, 1º-D 9500-150 Ponta Delgada

Telefon: +351 296 288 082

Email: turismoacores@visitazores.com
Website: www.visitazores.com

Turistkontoret samarbejder med rejsebranchen, men er ikke en selv et rejsebureau og sælger således ikke rejser. De har dog oversigter med blandt andet overnatningsmuligheder og lokale rejsebureauer.

Rejser til Azoerne med Signatours

Med Signatours kan du rejse til Azoerne året rundt og i nøjagtig det antal dage du ønsker. Vi er et online rejsebureau og kan på den måde tilbyde de billigste priser på pakkerejser, ja faktisk giver vi prisgaranti. I vores rejseguide om Azorerne kan du læse meget mere om alle typer af rejser, hvilke hoteller vi har udvalgt som lever op til en god kvalitet og så kan du naturligvis læse anmeldelser, se foto og søge priser på rejser online.

Find din rejse til Azoerne her

Læs mere

Hoteller