Om Ervedal da Beira

Rejser til Ervedal da Beira

Beliggende et par kilometer nord for Oliveira do Hospital giver den lille by Ervedal da Beira god tilgang til Serra da Estrela bjergkæden, der ligger ret øst. Ervedal da Beiras restaurerede sognekirke, som oprindelig blev bygget i det 14. århundrede, har en sjælden samling af skulpturer fra det 15., 16. og 17. århundrede. Dette område af Portugal er især kendt for sin smukke natur og er f.esk oplang til vandreture og aktiv ferie.

Oplevelser i nærheden af Ervedal da Beira

Ved Fiais da Beira, 3 km fra Ervedal da Beira, står Cavada stendyssen fra den yngre stenalder på en af områdets mest betydningsfulde pladser.

Sydvest for Ervedal da Beira ligger Solar do Ervedal, et slående herresæde fra det 15. århundrede, som engang tilhørte Ervedals adel, og som nu drives som et første-klasses hotel. Ejendommen har et kapel fra det 18. århundrede og byder på en storslået udsigt til det 1.993 m høje Serra da Estrela bjerg.

Du kan læse mere om Ervedal da Beira hos Portugals officielle turistkontor eller om alle destinationer i Portugal i vores rejseguide om landet.

Læs mere om Ervedal da Beira

Hoteller