Om Monfortinho

Rejser til Monfortinho

Monfortinho er en smuk kurby i Portugal beliggende lige på den spanske grænse, omkring en times kørsel mod nordøst fra Castelo Branco.

Kursted

Kurstedets succes skyldes for en stor dels vedkommende Dr. José Gardete Martins (1869-1957) og hans entusiastiske og vedholdende indsats, idet han dedikerede sit liv til udviklingen af de helbredende kvaliteter, som det lokale kildevand i Monfortinho indeholder.

Efter at have fået en koncession i 1907, fortsatte han med at indvi kurcentret i 1940 og etablerede således i Monfortinho én af de bedste faciliteter af sin art i Sydeuropa.

Seværdigheder 

Monfortinho kurcentret har åbent hele året og er mest anerkendt for sin behandling af hudsygdomme og problemer med fordøjelsessystemet; kildevandet her har landets højeste indhold af kisel. Faciliteter på stedet inkluderer to komfortable trestjernede hoteller, tennis og squashbaner, adskillige pools, et diskotek og én af de mest populære fiske- og skydeklubber i området.

Oplevelser i nærheden af Monfortinho

Omgivet af 7.000 hektar prima terræn i udkanten af Monfortinho, ligger Vale Feitoso Farm, der kører regelmæssige fotosafarier, og giver dermed besøgende chancen for at observere vilde dyr i deres naturlige omgivelser, og med mulighed for at se andre dyr, f.eks. vildsvin.

Læs mere om Monfortinho

Hoteller