Populært i Lissabon

Olissippo Saldanha
Portugal, Lissabon - Vis på kort
 • Central beliggenhed
 • Her får du god service
 • Godt til voksne
Pris pr person for 7 nætter fra kr.
2.340
Altis Prime Hotel
Portugal, Lissabon - Vis på kort
 • Lejligheder med tekøkken
 • Godt til voksne
 • Central beliggenhed
Pris pr person for 7 nætter fra kr.
2.795
Evolution Lisboa Hotel
Portugal, Lissabon - Vis på kort
 • Livlig atmosfære
 • Central beliggenhed
 • Restaurant på stedet
Pris pr person for 7 nætter fra kr.
2.390

Om Lissabon

Rejser til Lissabon

Vi er specialister i rejser til Portugals hovedstad Lissabon og tilbyder et stort udvalg af nøje udvalgte hoteller i byen. 

Lissabon er bygget på syv bakketoppe, der skråner ned til Tejo-floden og hvor man end drejer sig, har man en fantastisk udsigt over byen. Lissabon er mere forførende end påtrængende – af passende størrelse og let at udforske til fods eller med traditionel tovbane – med sine brostensbelagte labyrinter og flisebeklædte bygninger, som frister til en romantisk spadseretur.

De store opdagelsesrejsende kaldte Lissabon for en af verdens store havnebyer, midtpunkt i et imperium, der strakte sig fra Brasilien i vest til Indien i øst. Klostret Mosteiro dos Jerónimos i Belém bydelen er en hyldest i sten til Portugals maritime arv, mens Torre de Belém er et mægtigt symbol på Portugals storhedstid. Selv i moderne arkitektur ser man det maritime tema – f.eks. den nye, meget smukke Vasco da Gama bro, som har form af et kæmpestort sejl.

Inspiration og fakta

Lissabon, hovedstaden i Portugal er en pulserende storby med en blanding af gammelt og nyt. Lissabon har nogle smukke gamle kvarterer, som er helt anderledes end den nyere og mere moderniserede del af byen. I Lissabon vil du finde et hav af smukke kirker, restauranter og barer. Lissabon har fået et gevaldigt ansigtsløft og der er blevet investeret i bedre infrastruktur, bedre togdrift, samt en ny bro.

Vi kan anbefale at du tager til middelalder kvarteret Alfama, der er den ældste bydel i Lissabon. Alfama ligger på en bakketop under St. Georges´Castle, som du også bør besøge når du er deroppe. Herfra kan du nyde en vidunderlig udsigt over byen. Lissabon er kendt for deres gule og røde sporvogne, som næsten er på alle billeder og postkort og vi kan da også kun anbefale at man benytter sig af sporvognene, da det er en billig og nem måde at komme rundt på i Lissabon. Skulle du have lyst til at svinge dankortet er der også rig mulighed for dette. Lissabon er fyldt med internationale butikker og vil du shoppe bør du tage til Chiado området hvor der er propfyldt med butikker.

Vejret når du rejser

De varmeste måneder er fra maj til september (21-28 grader) men temperaturerne kan stige til 38 grader i juli og august. Lissabon’s kølige Atlanterhavs brise er vildledende – sørg for at beskyt dig med solcreme og solhat. Oktober til april er månederne hvor man må forvente regn, men temperaturerne kommer sjældent under 6 grader. Det er i orden at være iklædt T-shirts og sommertøj på de fleste barer og restauranter. Udskift jeansene med et jakkesæt hvis du spiser middag på de lidt pænere steder samt besøger de dyre klubber – fodboldtøj og træningsdragter hører ikke hjemme her.

Med sporvogn rundt i byen

Skal du besøge Lissabon, så husk, at det er både en oplevelse og ofte den nemmeste måde at komme rundt i byen med en af de mange sporvogne, der binder Lissabon sammen. Skal du besøge området Alfarma, som byder på nogle af de vigtigste seværdigheder i Lissabon, så tag f.eks sporgvogn nr. 28. Bydelen Alfarma i Lissabon ligger på en af de 7 høje som byen oprindelig var bygget på. I Alfarma finder du små hyggelige og nærmest labyrintagtige gader og naturligvis et af byens varetegn, borgen Sao Jorge der oprindelig blev bygget af mauerne. Netop maurerne har sat et stor aftryk på Alfarma, noget man nemt fornemmer, når man går rundt i kvarteret, hvor dagligdags livet er som for mange år siden, selvom der med tiden er kommet flere butikker og cafeer. Et godt råd hvis du vil besøge Alfarma til fods, husk godt fodtøj.

Baixa Pombalina

Efter det altødelæggende jordskælv i 1755 blev Baixa Pombalina (Lissabons centrum) genopbygget i klassisk stil, men der er stadig mange af de gamle middelalderkvarterer med krogede gader tilbage i Lissabon, hvor fascinerende butikker, restauranter og cafeer ligger side om side. Om aftenen liver de op og byder på alt fra afrikansk til latinamerikansk musik – og selvfølgelig den melankolske fado-musik.

Regionen og dens byer

Også regionen Lisboa’s øvrige byer har deres charme. Estoril er fuld af kosmopolitisk glamour, mens Sintra’s paladser, som var kongeslotte for de portugisiske konger, tog Lord Byron med storm: ”To see the world and leave out Sintra is to go blind about”. Mens de, der søger åndelig næring, drager i millionvis til valfartsbyen Fátima, hvor Jomfru Maria viste sig for 3 hyrdebørn i 1917.

Lissabon-omegnens natur

Har man fået nok af kultur i Lissabon, kan man søge ud på landet. På Estramadura-kysten, der tidligere hærgedes af korsriddere, ligger fiskerbyer, charmerende strande og veletablerede som nye golfcentre som perler på en snor. Øst for Lissabon ligger Ribatejo, et frugtbart område med laguner og mudderbanker, et rigt fugleliv og græsningsareal for sorte kamptyre og heste. Syd for Tejo-floden ligger ”Parque Natural da Arrábida’s bjerge, hvor der lever ildere, vildkatte og ørne, mens man længere nede ad floden kan tage på tur med båd ind i Sado deltaet for at se de stumpnæsede delfiner lege.

Nattelivet

Med sine dybe forankring i historien og alligevel en moderne by med mange natklubber, barer og et seriøst natteliv, er Lissabon hurtigt på vej til at få ry som en af Europas livligste byer.

Læs mere om Lissabon

Kort

Hoteller

Søg på kort
Søg på kort
Pris pr. person

Boligform
Kvalitet
Faciliteter
Rejsetemaer
Hoteltype
Nulstil filter
rejser fundet: 
Sorter efter
 • Stjerner
  • Fra lav til høj
  • Fra høj til lav
 • Navn
 • Pris
  • Fra lav til høj
  • Fra høj til lav

Vent mens vi finder din rejse

Det tager et øjeblik...

Ingen rejser fundet for valgte periode

 • Søg datoer markeret med grøn i kalenderen for gode flyforbindelser
 • Søg max. 2-3 pers. pr. vær. (og max. 9 i alt)
 • Den valgte periode er muligvis udenfor sæson på denne destination
 • Afrejsedato er muligvis for langt ude i fremtiden (mere end 8 måneder)
 • Alle hoteller på denne destination er muligvis fuldt booket i valgte periode

Der kan ikke findes hoteller ud fra den filtrering du har valgt.