Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Eurostars Das Letras

Eurostars das Letras er et virkelig lækkert hotel, hvor du straks kan mærke den eksklusive og elegante charme. Du bor midt i en af de mest charmerende bydele tæt på Lissabons flotte botaniske have samt den elegante Avenida da Liberdade. Alle de lækre værelser tilbyder en fin udsigt. Lige fra du ankommer og bliver budt velkommen, føler du dig hjemme hos dine portugisiske værter. 

Vælger du at bo på Eurostars das Letras, er du også sikker på rigtig god service fra hotellets sympatiske personale. Hotellet er gemt godt væk på en privilegeret adresse. På trods af beliggenheden i centrum er hotellets omgivelser nemlig rolige. Hotellets faciliteter er i top, og det mærker du alle steder. Efter en god nats søvn i den komfortable seng kan du indtage den dejlige morgenmad i rolige og hyggelige omgivelser på restauranten eller ude på den tilhørende terrasse. Samme restaurant tilbyder også traditionelle portugisiske retter. Wellnessfaciliteterne tæller fitnessrum, sauna og massage.

Når du skal udforske Portugals smukke hovedstad, er det bedst til fods for virkelig at mærke atmosfæren. Fra hoveddøren har du ikke mere end 400 meter til den elegante Avenida da Liberdade med masser af butikker og cafeer. Efter en kort gåtur på avenidaen kommer du til de historiske pladser, Rossio og Praca da Figueira, omgivet af de to historiske bydele, Bairro Alto, med det flotte Convento do Carmo, og Alfama med borgen São Jorge på toppen. Inden for gåafstand fra hotellet kan du også nyde den flotte botaniske have eller en af byens bedste udsigter fra Miradouro de São Pedro.
 

Læs mere om Eurostars Das Letras

Værelser

Hotellet har 107 elegante og bekvemmelige værelser. De fleste med fin udsigt over byen.   

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Alle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Eurostars Das Letras

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Eurostars Das Letras
Rua Castilho,6-12
1250-069 Lisboa, Portugal

 • Nærmeste by: 0 m
 • Afstand til centrum: 650 m
 • Marquês de Pombal: 650 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...