Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

Lisboa Plaza

På Lisboa Plaza, et af Lissabons mest traditionsrige hoteller, vil du føle dig velkommen og straks mærke en varm gæstfrihed. Det elegante hotel passer fint ind i omgivelserne med en beliggenhed ud til den elegante Avenida da Liberdade. Atmosfæren fra det historiske centrum mærkes også på hotellets fine ”Chill Out” terrasse med udsigt over byen. Det søde og venlige personale får dig hurtigt i feriestemning, og du vil føle dig hjemme. 

Du vil have en komfortabel ferie, når du vælger at bo på dette unikke hotel. Det emmer af charme og historie i de elegante opholdsrum. Værelserne er rummelige og komfortable. Og det samme kan siges om bistroen, Café Plaza, hvor der serveres en udsøgt morgenmad og traditionsrige portugisiske retter. Overalt mødes du af samme elegante indretning i art deco stil. Servicen er personlig og altid med et glimt i øjet. Hvis du ønsker at dyrke lidt motion, tilbyder hotellet et mindre fitnessrum.

Hotellet ligger perfekt i forhold til de fleste seværdigheder. Inden for få skridt står du på Avenida da Liberdade, der løber 1,5 km fra Marquês de Pombal til det historiske centrum med pladserne Rossio og Figueira, der ligger 10 minutters gang fra dit hotel. Pladserne er omgivet af de to historiske bydele, Bairro Alto med det flotte Convento do Carmo, og Alfama med borgen São Jorge. Fra de to historiske pladser, Rossio og Figueira, kan du også slentre ad de lokale shoppinggader ned til de flotte bygninger på Praca do Comércio ved Tejo Floden. Efter nogle dejlige oplevelser i byen kan du passende afslutte dagen på hotellets terrasse.   
 

Værelser

Hotellet har 106 rummelige og komfortable værelser. Badeværelser med badekar.          

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på Lisboa Plaza

 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

Lisboa Plaza
Trav.do Salitre,7
1269-066 Lisboa, Portugal

 • Nærmeste by: 0 m
 • Afstand til centrum: 800 m
 • Marquês de Pombal: 800 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...