Om hotellet

Henrik
Udvalgt af
Henrik
fra Signatours

NH Collection Lisboa Liberdade

Når du bor på NH Collection Lisboa Liberdade, mærker du hurtigt Lissabons puls og dejlige atmosfære. Hotellets søde personale sørger hurtigt for, at du føler dig hjemme og klar til at opleve den udsøgte service, uanset om du nyder en drink på tagterrassen eller gør brug af hotellets andre gode faciliteter. Med andre ord, her får du kvalitet, og ydermere bor du i gåafstand til de fleste seværdigheder. 

Hotellets personale er smilende og imødekommende, og det passer godt til NH Collection Lisboa Liberdades komfortable og rummelige omgivelser, lige fra dit lyse og komfortable værelse til den gode Restaurante do Teatro, hvor du kan nyde en udsøgt morgenmad eller middag, og i den hyggelige Lobby Bar. Og sidst, men ikke mindst, tilbyder hotellets tagterrasse med bar og swimmingpool en fantastisk panoramaudsigt over smukke Lissabon med Tejo floden i baggrunden.

Du vil med hotellets beliggenhed have de fleste seværdigheder inden for gåafstand i Portugals charmerende hovedstad. Efter en god morgenmad træder du fra hotellet lige ud på den elegante boulevard, Avenida da Liberdade, der byder på flotte butikker, restauranter og cafeer. Fra de historiske pladser, Rossio og Praca da Figueira, 10 minutter til fods, er du omgivet af de to atmosfærefyldte bydele, Bairro Alto med det flotte Convento do Carmo, og Alfama med borgen São Jorge på toppen med bjergtagende udsigt over det historiske Lissabon og Tejo Floden. En anden seværdighed er Statuen af Marquês de Pombal ved Eduardo Parken, også 10 minutter fra dit hotel. 
 

Værelser

Hotellet har 83 bekvemmelige og rummelige værelser. Nogle af værelserne tilbyder balkon og flot udsigt.
 

Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse. Det samme gælder desuden for typerne ”basic”, ”low cost” og ”budget”.
Nogle værelser har:
 • Mulighed for A/C
 • Køleskab/minibar
 • Hårtørrer

Faciliteter på hotellet

Her kan du se nogle af de faciliteter (kan være mod tillæg på stedet), som du kan benytte på NH Collection Lisboa Liberdade

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Restaurant
 • Elevator
 • Reception
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Kort

NH Collection Lisboa Liberdade
Da Liberdade,180 B
1250-146 Lisboa, Portugal

 • Nærmeste by: 0 m
 • Afstand til centrum: 700 m
 • Marquês de Pombal: 700 m

Anmeldelser

Anmeldelser på Tripadvisor

Læs hotelanmeldelser på Tripadvisor fra andre gæster, som har besøgt hotellet. Her finder du også tips til oplevelser i området. Du kan også finde inspiration til din ferie på Signatours’ blog.

Når du rejser med Signatours

Det skal være nemt billigt og sikkert at rejse på ferie med Signatours. Der er mange fordele her er nogle af dem...